Dagens App-Request : Vikt Statistik

Jag har sedan länge vägt mig nästan varje morgon, inte för att jag bryr mig om själva vikten, utan jag tycker att det är kul med statistik och att det syns tydligt på vågen på morgonen ifall jag har sovit bra eller dåligt.

Men nu sedan mitt viktras efter olyckan så ja då blir det lite mer intressant.
Nu är jag uppe i min gamla vikt, men i fett istället för muskler tråkigt nog..

Men så till appen som jag söker, jag använder mig av Apples egna ”Hälsa” app för att knappa in min vikt, men på grafen så sätter den en punkt för min snittvikt den dagen, den sätter inte en punkt på vad jag verkligen vägde,

och det vill jag ha.

Någon app som visar mig en graf över 1 år eller mer, över vad jag vägde dessa gånger jag vägde mig, så jag behöver att den går att synka med Apple ”Hälsa”.

Har ni något tips åt mig?

 

(Visited 11 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina Miechowicz

Appen ”Withings” sätter en prick på exakt vikt för dagen. Kräver dock att du använder deras våg. Men jag kan gå bak i tiden och se exakt vad jag vägde.

Katarina Miechowicz

Tyvärr gör den inte det men skulle ju kunna komma till användning för framtida statistik. Om det är något av intresse. Kollade snabbt upp nu faktiskt och du kan lägga in tidigare data manuellt i appen. Lite jobb men kan vara värt ett försök 😁

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x