Dagens Notiser : iPhone 15 USB-C

Jag är VERKLIGEN besviken på ”hastigheten” för att föra över filer mellan telefon och dator via USB-C! Riktigt dåligt! Och det var det jag såg fram emot mest!

OBS! Och då använder jag inte den kabeln som medföljer telefonen utan en mycket bättre som ska klara av mycket mer.

Dagens Notiser

Jag har faktiskt sysslat med media längre än vad ni vet, jag började med att göra videos när jag gick i 6e klass, redan då så gjorde jag intervjuer osv.

Men iallafall sedan jag officiellt har sysslat med Media med starten av Superior Media for cirka 15 år sedan så har jag MÅNGA gånger uttryckt mitt missnöje med fotografer, därför så håller jag mig helst till en och samma fotograf när det väl gäller, men ja det blir värre och värre med åren.

I början av pandemin så körde jag runt och gjorde en massa intervjuer med en kille som då filmade och skulle göra videos, Inget blev publicerat.
Jag tjatade länge och frågade hur det gick, till sist så sa hans polare att han hade raderade allt.

Samma kille kontaktade jag nu i våras för att få den videon han gjorde med min bil, som fanns på hans youtubekanal, jag ville ha den sparad i min dator bara, så istället för att ladda ner den från youtube på något sätt så tyckte jag att jag vänligt skulle skriva till honom och fråga om han ville skicka videon till mig så att jag hade den sparat i bra kvalite.

Då ignorerar han mitt meddelande och raderar videon från Youtube, jag skriver då till honom igen och då blockar han mig.

Dagens Notiser

Det var Robin Karim / VLCTY Media

Sen under pandemin så la jag tid på MÅNGA fotografer, i snitt en i veckan känns det som, där knappt en handfull av dem publicerade några bilder..
Den ena killen tjatade jag på i över ett år innan han också blev ett svin, det var Martin Ridell.

Osv osv osv, många såna fotografer som bara har slösat min tid.

Men nu var det fan värre än alla bilbilder någonsin..

Ni som har mig på Facebook har säkert förstått hur viktigt födelsedagar är för mig

Så förra året när jag fyllde 40 så fixade min familj och vänner en överrasknings”fest” för mig på sjukhuset, och det var ungefär då som jag började bli lite klar i skallen, iallafall så pass så man kunde prata med mig och jag mindes saker.

Familjen fixade allt, det var jättebra, många kom, alla var glada.

Och mamma sa till alla att ingen behövde fokusera på att ta bilder för att vi hade en fotograf med sin kamera i högsta hugg där för att ta bilder så jag och alla andra kunde minnas min 40-års födelsedag i framtiden.

Så ja, det togs väldigt få andra bilder, de andra bilder som togs var folk som tog bilder på sin egna familj, där är en bild där jag syns från sidan.

Dessa bilder har jag tjatat och tjatat om i ett år nu..

I vintras så sa han till mig att det blev bara 6 st bilder, jag frågade varför och det hade han inget svar på, men jaja, skicka dem 6 bilderna då.

Sen har jag tjatat och tjatat och tjatat om dessa bilder..

Ja även andra bilder, bilder och videos som togs på #RocketBunny86 vid säkert 3 olika tillfällen, en heldag med #JDMCorvette, och sen den allra sista bilden på min #350ZRS.

Men ja ju längre tiden har gått ju mindre har jag brytt mig om dem bilderna, jag ville främst ha dem 6 bilder från min födelsedag, jag ville nu på min kommande 41 års dag lägga upp en bild från 40-års dagen och en ny bild från 1 år senare.

Jag har tjatat och tjatat..

Alltså verkligen tjatat, på Messenger, SMS, Instagram, när vi setts.. Alltså minst 20-30 gånger..

Och nu när det bokstavligen snart har gått ett helt år så

Så ja, han är raderad från mitt liv.

Och aldrig mer att jag kommer förlita mig på en enda fotograf.
MYCKET hellre att 20 personer tar bilder med sina telefoner än att jag ska förlita mig på en ”fotograf”.

Så som mycket tacksamt var på min födelsedags”fest” förra året, om det skulle råka vara som så att ni ändå tog någon bild, som ni råkar ha kvar i er telefon ett år senare, skicka dem jättegärna till mig <3