Senaste Tidens TV-Tittande : WHAM!

Jag har inte kollat på Netflix på över 8,5 månader, men ändå så fortsätter man betala för det..
Men ja denna dokumentär ville jag absolut se, jag har bara väntat på ”rätt tillfälle” som jag löjligt nog gör allt för ofta.

Men ikväll så såg jag på den istället för att blogga som jag oftast annars gör.

Jag trodde att det skulle vara en ny dokumentär där Andrew Ridgeley pratade om Wham tiden, men detta var bara arkiv material, som konstigt nog aldrig har visats förr, vilket jag inte alls alls kan förstå varför.

With unprecedented access to both George and Andrew’s personal archive including never-before-seen footage, and previously unheard interviews, WHAM! charts in their own words the four year journey from teenage school friends to global superstars.

 

Men det kvittar helt och hållet, för att det var mycket bra oavsett, jag förstår verkligen inte alls varför detta inte har visats för världen tidigare..

Jag har alltid varit ett stort fan av WHAM!, mer av dem än av George Michaels solokarriär, och det har alltid setts som konstigt..

Jag har alltid varit allätare av musik även om det främst har varit HipHop officiellt, men så i min ungdom så tyckte vännerna att det var så underligt att jag tyckte om WHAM!, och när jag då berättade att jag upptäckte dem pga en rap-låt så trodde folk att jag skojade om allt, men nej, jag är ett stort fan av WHAM!, jag ska försöka hitta den låten igen..

Och Careless Whisper har alltid varit en låt som jag älskar väldigt mycket.. som tyvärr totalt förstördes av mitt ex.

George Michael – Careless Whisper

Och för att berätta mer om varför den låten är ”förstörd” för mig även om den absolut fortfarande är lika bra, är som sagt pga mitt ex.
Mitt ex som ABSOLUT var fullt medveten om att jag lyssnade på denna låt VARJE dag, och varje gång familjen ”festade” så spelas denna låt.

Mitt ex hade en arbetskollega som hon umgicks lite väl mycket med på fritiden, till den grad att jag till sist sa ifrån, och enda skillnaden där var istället att då umgicks de ”i smyg”, hon ljög för mig om det hela, väldigt kortfattat, och sen så ”råkar” jag se en video där hon är på jobbresa, asfull på hans hotellrum, ber honom sätta på den låten, och sen strippar för honom, till den låten.

Och varför allt detta började komma fram var för att hennes chef underligt nog ville att hon och bara hon skulle betala för sitt egna hotellrum, vilket jag tyckte var jättekonstigt.
Men det visade sig sen att chefen var trött på att betala hotellrum åt henne helt i onödan alltid eftersom hon ändå alltid delade rum med denna killen på jobbresorna..

Så ja.. det är inte bara fina minnen och känslor till den låten längre..
Och för allt äckligt, falskt skit hon har utsatt mig för, så är jag nog som mest sur för att hon har förstört denna underbara låt för mig!

Men ja, dokumentären är värd att se oavsett =)

Jag hittar inte den ”rap-låten” ännu.
Men deras allra första släppta låt var singeln som släpptes 1982, året innan deras första album släpptes, och den låten heter ”Wham Rap”!

 

Och derasjul-låt är så bra att jag lyssnar på den året om =)

Wham’s greatest music videos: Andrew Ridgeley breaks down his biggest hits | Smooth’s Video Rewind

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x