I Tested $500 Worth Of iPhone 14 Privacy Screen Protectors – Which Brand Was The Stealthiest?

Jag har tyckt att detta är jättelöjligt att ha ett sådant skydd som döljer skärmen för de som inte kollar rakt på den, och eftersom jag ofta ”spanar” på min telefon som ligger på laddning snett sidan om mig eller när den sitter i hållaren i bilen, så vill jag ju alltid kunna se min skärm.

Men så har jag råkat se någon sånt här skärmskydd live och det såg rätt nice ut, så jag har tänkt i ett år att man kanske skulle testa ett sådant skärmskydd bara för erfarenhetens skull.

Och när jag började tänka på det så har jag plötsligt börjat notera hur folk kollar på min skärm helt oskamligt, och till och med kan kommentera saker jag gör med telefonen, alltså om jag skrollar på Instagram så kan de säga ”Snygga skor”.. så de döljer inte alls att de kollar på min skärm.. vilket JAG tycker är VÄLDIGT fel att göra!
Jag skulle ALDRIG snegla på någon annans skärm!

Så nu blev jag ännu mer sugen på ett sådant skydd, men främst för att få erfarenheten av det och se vad jag INTE gillar med det.

Och jag tänkte att jag kan ju använda det nu ett par månader innan jag köper iPhone 15, mest så jag vet då om jag ska köra med sånt här ”privat” skärmskydd eller ett vanligt.

Och mitt första val var ju att köpa ett från Zagg, som alltid (99% av gångerna), men de hade inte sådant skydd på varken Elgiganten, Apple Emporia, NetonNet Svågertorp osv, så då tänkte jag att om jag ändå ska behöva köpa ett sånt online, ja då kan jag ju söka efter videos och nörda ner mig innan jag köper det.

Och så ser jag att killen som testar ALLT grundligt inom mobiltelefoner har PRECIS lagt upp en video om detta!!
Helt perfekt ju!

** Ja det det där med att skärmen/bilderna blir sämre är ju det som främst har hindrat mig från ett sådant skydd innan, jag är ju väldigt noga med att bilder ska vara av så bra kvalite som möjligt.

** Hmm, så den skyddar inget alls sett från ovan/under, utan bara från sidorna… hmm..

** Jag ÄLSKAR att han är så grundlig med sina tester!!

** 30 Dollar, då är det Zaggs billiga skydd som kostar 35 euro för oss, det jag kollade på kostar 50 euro 8 8 euro i frakt.

https://eu.zagg.com/protection/screen-protection/

** Flolab var helt nytt för mig… aldrig ens sett innan tror jag.

Tied for #1: Flolab Privacy Screen Protector – Use ”MRE10” @ www.flolab.io

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x