Dålig Service : Size? & JD Sports

Ja Size? Har jag klagat på förr, men det var många år sedan och saker och ting KAN ju faktiskt förändras till det bättre.

Jag fick nyligen veta att mina syskonbarn och vännernas barn har vuxit ur sina skor, och de flesta av dem behövde samma storlek, och ville alla ha Air Jordan 1 Bred, och ni som är lite insatta i sneakers vet hur svårt det är, skor som säljer slut plus att man som kund vars får köpa ett par av dem oavsett storlek.

Och brorsan fyller år nu till helgen så det blev ett par skor till honon med, så totalt 6 par skor som fick köpas ifrån 6 olika återförsäljare…

Alla orders gick igenom, så jag bara väntade på leverans, och ja SNS är otroligt långsamma som vanligt, över en veckas väntetid trots att deras lager nu tydligen är i Danmark, och jag bor i Malmö, men men de skorna SKA komma fram idag den 28e, och de beställdes den 20e.

Size? Däremot bara skickade ett mail efter två dagar där det stod att min order har blivit avbruten, jag mailade dem inom ett par sekunder och frågade ifall de kommer att lägga ut skorna igen eller om de är slut i den storleken, jag skickade detta den 22e, jag har ännu inte fått något svar, så om det paret så fick jag vänligt fråga SNS om de kunde lösa ett till par till mig, vilket de kunde.

Sen har vi då JD Sports / JD Sweden, som skickade skorna, där PostNord som vanligt påstår att de har försökt lämna dem till mig medans jag var hemma, en ful och lat lögn som vanligt, sen skulle de då levereras till ett ombud istället, som vanligt, och dagarna går…
Jag började jaga PostNord om dessa skor igår som de påstod att de försökte leverera för 3 dagar sedan.

Då säger PostNord nu att emballaget var för dåligt för att klara av en normal leverans….?

Med andra ord så tror jag att DE har förstört paketet!
Jag tror verkligen inte att JD Sports har skickat dem för dåligt, men vilket som så har JD Sports inget telefonnummer man kan ringa till, så jag har skrivit till dem via mail och Facebook, och inte fått något svar ännu.

Så i morgon på kalaset där alla skulle få sina skor, ja då kommer tyvärr två av flickorna vara utan skor! Vilket känns otroligt dumt!

Så nu är frågan om jag ska vänta med att ge dem helt? Och komma till ett kalas utan present alls istället för till 6 personer…

Sjukt irriterande att man inte ens kan köpa barnskor lätt!

(Visited 5 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x