Dagens Sluts R Us : Piers Morgan vs Elle Brooke – ”My Kids Can Cry In A Ferrari”

** Ja jag tycker att detta är sjukt, äckligt, fel osv osv osv… MEN… om det finns folk som är så patetiska att de betalar för att se främmande tjejer nakna, ja då är det ju bara att plocka pengarna..

Ja jag skulle vilja dra en liknelse om att det finns folk som vill betala för knark så varför inte sälja knark osv osv, men det är både olagligt och skadligt, att vara naken, visa sig naken, betala för att se någon naken, är mest ”bara” skadligt för framtiden eftersom ingen tjej kommer bry sig om att utbilda sig, och ja jag skriver ”ingen tjej” för att inte dela upp det mellan snygga tjejer och fula tjejer osv, men tydligen så betalar killar för att se alla möjliga tjejer med alla möjliga utseende, former osv.

Så att jag ens ska försöka måla upp det som en stackars ful och tjock tjej som ingen vill ha, som ingen tar seriöst, hon tänker inte plugga till att bli läkare för att ingen tar henne seriöst bla bla bla men män betalar för att se hennes svettiga hängpattar istället bla bla bla, men det behövs inte för att män betalar tydligen för att se VAD OCH VEM SOM HELST!

Och då förstår jag verkligen inte… Jag har haft dator och Internet i cirka 30 år, jag har sett MILJONTALS med nakna tjejer, gratis….

Och ja jag HATAR att ens ta upp den liknelsen för att jag HATAR när tjejer tror att vi vettiga män bara porrsurfar och nöjer oss bara vi ser någon naken oavsett hur de ser ut eller vem det är, jag HATAR det!!

Men jag kan verkligen inte tala för majoriteten av män, jag hatar främst bara att jag ses som en man i mängden och att tjejer bryr sig mer om att tjäna pengar under deras unga och snygga år istället för att utbilda sig, bli smartare, ha ett jobb som räcker tills pensionen, utbilda sina barn vidare osv.

Så ja, som i filmen Idiocracy som tyvärr bara blir mer och mer verkligen, framtiden är korkad..
Vi lever i en värld där alla går runt med en telefon i handen som lätt kan söka svar på vilken fråga eller information som helst, men ändå så blir folk dummare och latare för varje år..

IDIOCRACY Opening Scene (2006)

Och ja, ungefär samma anledning är främsta anledningen till varför kommunism är idioti, fäst där så ska INGEN tjäna pengar, och ingen ska utbilda sig, för att en läkare ska tjäna lika mycket som någon som sopar gatorna, så vem vill då lägga en massa år på att utbilda sig? Där är tyvärr extremt få människor i världen som vill lägga hela sitt liv på att leva fattig för att rädda andra människor.

Men men, nu har feministerna vunnit? För att snygga tjejer tjänar overkligt mycket pengar….?

Och korkade människor är rika, kända, förebilder som nästa framtid ser upp till… yeah…

MEN!! Min främsta poäng här är att vi röstar med våra pengar, glöm inte det, det gäller allt.
Så när folk gladeligen betalar överpriser till resellers som säljer skor av dålig kvalite och folk betalar för att se tjejer nakna i telefonen…

Usch.. det får räcka från mig nu.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x