Dagens Notiser

** Jag har aldrig brytt mig om vad folk tycker om mig, vilket jag vill tro är rätt tydligt.
Jag är den jag är, alltid, alltid likadan.
De som gillar mig, trevligt, de som inte gillar mig, ja då får de må dåligt över det, jag bryr mig inte alls =)

Och när någon till sist vågar säga/visa att de inte gillar mig, då älskar jag att krydda på extra mycket så att de verkligen hatar mig =)

Men oavsett vad folk tycker om mig så tycker jag att det är jätteunderligt att de gång på gång, år efter år, tror att ALLT jag delar ifrån andra är MINA EGNA personliga åsikter, jättekonstigt tycker jag, trots att jag gång på gång säger klart och tydligt att allt jag gör ”online” är för att underhålla folk, och ja att göra folk upprörda är också underhållning.

Och numera så kommer jag att dela med mig av det dagliga ”hatet” här i bloggen tänker jag.

Och detta som nyss skrevs till mig var absolut inget hat, men absolut underhållande =)

Jag delade denna bilden/texten som tusentals andra har delat, och där jag FAKTISKT håller med helt och hållet om det som står där.

Och nu fick jag veta att jag hatar bögar för att jag delade den bilden =)
Istället för att denna person ska förstå att han VERKLIGEN visar hur olika vi tänker och prioriterar och att han visar mig då att jag har rätt 😉

Så ja, sånt här är underhållande =)

Så för att jag tycker sånt här är mer fel än vi ska göra världen så bra som möjligt för våra barn, så är jag homofob =)

Should children be allowed at gay pride parade? - Quora

Jag hittade inga bilder från Malmö, där småbarn såg sina fröknar och lärare gå nakna i stan..

 

Så för att besvara ”frågan”, jag har absolut inget emot bögar, flator, homosexuella osv osv vad de nu än vill kalla sig, folk får göra vad de vill PRIVAT I SINA EGNA HEM!

Jag tänker ”ofta” på hur fel och jobbigt det var för min fd arbetskollega som inte ”vågade” duscha med varken killarna eller tjejerna efter vi var svettiga efter ha spelat Paintball i några timmar, jag sa att självklart kunde han duscha med oss ändå, det är ju inget som säger att han ska bli svinkåt och våldta alla nakna män han ser, men nej han skämdes, och det tycker JAG var jobbigt.

Så folk får tycka om vem de vill, ha laglig sex med vem de vill, Så oavsett vilken av alla bokstäver man är i alfabetet, you do you, men att DET ska vara det absolut viktigaste i detta land, det är bara sjukt.

Vi får alltså inte säga att vi tycker det är sjukt att vi inte har yttrandefrihet i detta land utan att vi ska bli kallade för homofober.

UPDATE

Jag lägger in detta klipp här med

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x