Dagens Notiser

** Ja eftersom alla är så måna över min fetma så har jag börjat tänka på att jag kanske måste banta ändå.
Som sagt så får jag höra någon kommentar dagligen om hur fet jag är, och det senaste nu var 3 personer som ville förklara för mig att om jag blir fetare så kommer det att ge mig ännu mer smärta i rygg och kropp för att kroppen behöver hålla upp all denna fetma…

Så vilket som, jag tänkte att jag ska kanske träna lite kondition, bränna lite fett när jag får börja träna igen om 2 veckor.

Och så till ett annat I-Landsproblem, jag älskar ju mockaskor, men det är sällan man kan använda dem, absolut inte om man ska träffa andra människor som uppenbarligen skiter fullständigt i andras skor, och inte om jag ska äta mat, grilla, tvätta bilen osv osv osv, så ja det är få tillfällen då jag kan använda mockaskor.

Och denna ”sommaren”.. ja det har ju bara regnat.. Så senast jag bar mockaskor var vår torra vinter vi hade..
Men så idag har solen skinit hela dagen, inga appar säger att det ska regna förrän i morgon, jag ska bara till ICA för att posta ett ”brev” (60 kr för ett kuvert!!!), så jag tog på mig ett par mockaskor som jag tycker om, jag ska ju bara gå några hundra meter.

Går till ICA, köper frimärken, kommer ut och det regnar..

Men okej, jag går snabbt då.. och det regnar mer..
Så pass att jag testar att springa.. men nej, det gick verkligen verkligen inte… verkligen inte…
Så springa kommer jag nog aldrig någonsin kunna göra igen..

Så då fick jag svar på det iallafall =)
Jag får hitta något annat sätt att bränna bort min extremt ohälsosamma fetma på.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x