Dagens Bilder : Kärlek?


Ja det måste nog vara därför jag aldrig har brytt mig om vad andra tycker om mig, medans vissa ägnar hela sitt liv att vara omtyckt av så många som möjligt.

Och det är så så så uppenbart så ofta, att när en kille är rik eller känd så är han plötsligt sååå snygg och sexig, men om exakt samme kille var en vanlig kille i mängden så vore han ful, Zlatan är ett bra exempel, den där 50 Shades of Grey ett perfekt exempel, hade samma kille gjort allt det där men bott i en husvagn så vore han enbart ett pervo.


Jag vill ju tycka rent allmänt att man ABSOLUT ska säga precis vad man tycker, tänker och känner, men just idag för bara en liten stund sedan så valde jag att vara tyst för att göra det lättare för en annan person, och jag tror att just det uppskattades just då.

(Visited 47 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x