BIGGEST WING EVER! 2023 Porsche 911 GT3RS Review

** Jag är inte så insatta i dessa då de är för dyra för mig, men jag är ändå VÄLDIGT nyfiken om de rullar på svenska vägar ännu och är godkända i Sverige med den vingen!?
Ja som ”alla” vet så ändrar de sina bilder lite 😉 Så ja ni får kolla videon för att se vingen, men med tanke på att dessa SMÅ vingar (relativt eller inte) monterade från fabrik INTE godkändes i Sverige och fick plockas av inför besiktning då bilarna var nya.

Många år sedan dock, jag vet inte hur det är idag,  men det är iallafall två exempel på FABRIKSMONTERADE ORIGINAL vingar som jag VET inte var ”lagliga” i Sverige, men saker och ting kanske kan ha uppdaterats, så uppdatera mig gärna.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x