Dagens Notiser : Tjejkompisar

** Jag har inte haft många tjejkompisar i livet men jag har haft VÄLDIGT bra vänner som har varit tjejer, så ja jag står helt fast vid det tänket mellan kompisar av olika kön osv osv och är allt för gammalmodig när det kommer till sånt, men de tjejer som jag har valt att ha som tjejkompisar har jag stått väldigt nära, och det är skönt att ha såna tjejkompisar för att de har varit de enda vänner som jag inte bara har pratat bilar med =)

Och ja tyvärr så har de alla försvunnit en efter en.

En tjejkompis försvann när hon skaffade en kontrollerande flickvän.
Jag som trodde att sådan svartsjuka bara gällde när det KUNDE uppstå sexuell lust mellan två vänner.. Så att en lesbisk tjej ska förbjuda sin lesbiska flickvän från att träffa en kille hon aldrig varit intim med, det var lite otippat, men men.

En tjejkompis försvann när hon flyttade utomlands.
Till ett land som tydligen bara har internet som bara funkar för att lägga upp bilder på sin make 😉

En tjejkompis försvann för att hennes kompis mamma försökte blåsa mig på pengar.
Och nej inte för att hon hade skuldkänslor, för att jag har fått höra ifrån flera sen att hon snackade skit om mig, så ja hon valde sida där helt enkelt.

Och den senaste tjejkompisen som försvann gjorde det för att hon skaffade pojkvän.


Väldigt oväntat eftersom de som såg oss två ihop såg direkt att det absolut aldrig skulle finnas något sexuellt mellan oss då vi var helt raka motsatsen till vad den andra personen attraheras av, hon är absolut inte ful och det var inte jag i heller, men utöver det så var vi inte alls i varandras ”smak”.
Men vilket som, jag förstår och respekterar det oavsett hur tråkigt jag tycker att det är, men jag själv skulle inte alls gilla om min tjej hade killkompisar och speciellt en killkompis som hon är väldigt nära, så fine.
Och i samma text så vill jag lägga till att jag själv har valt att sluta träffa två tjejer som har försökt göra sig roliga över att jag varit och ätit med min tjejkompis, men det var mer för att det visade hur de tänkte INNAN de frågade mig, och sånt hatar jag oavsett vad det rör sig om.

Så denna tjejen tog bort mig då från alla sociala medier för något år sedan, jag råkar faktiskt ha en bild från sista gången vi träffades för att vi var ett stort gäng som spelade brännboll den dagen.

Och nu då när jag hade vaknat upp på sjukhuset så hade hon fått veta det av en gemensam vän, så hon skrev och mer eller mindre bad om ursäkt för att hon hade blivit sådan som vi själva gjort narr av förr.
Men åter igen, jag respekterar det helt och hållet, synd för mitt egna egoistiska tänkande men jag önskar henne all lycka i världen.

Så igår fyllde hon år och som alltid så skriver jag ju iallafall Grattis till allt och alla som jag kan skriva Grattis till oavsett vad.

Och då märker jag att jag är blockad på Messenger (innan bara borttagen som vän), jag hittar inte hennes Instagram från varken mitt egna konto eller SLC kontot, och mitt SMS står som grönt..

Så jag blev genuint orolig..
Har han fått henne att radera hela hennes internetliv och byta nummer?
Så jag skriver till vår gemensamma vän och frågar, han bekräftar att hon finns kvar, så det är bara jag som är blockad helt enkelt, överallt, helt utan grund, bråk eller något sådant, en tid då jag ligger på sjukhus..

Så ja, man blir förvånad gång på gång, men som jag säger så är jag väldigt tacksam över dem som visar att de bryr sig och jag är nästan lika tacksam över dem som så tydligt som möjligt visar att de inte bryr sig.

So no hard feelings alls, jag är glad att få veta att hon inte har raderat allt pga sin kille, bara mig =)

(Visited 51 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JohnA

Verkar vara en väldigt märkligt tjej. Om hon skriver att och tycker det är tråkigt att hon blivit sån, alltså tar sig besväret, och sen blocka dig. Känns ju som att killen har tvingat henne, men i brevet säger hon att HON blivit sån, som om hon har valt det.

JohnA

Oavsett hade JAG blivit jävligt lack och besviken. Sveket.

JohnA

Jo, så är det. Men ändå… Jag känner att jag blir lite förbannad haha.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x