Tips på enheter för män 2023

 

Vi har kommit otroligt långt i den tekniska utvecklingen. Under de senaste årtiondet har det tillkommit massvis med fantastiska enheter som vi idag tar för givet, och 2023 kommer det förhoppningsvis tillkomma ytterligare smarta tekniker på marknaden.

 

Nuförtiden finns det smarta mobiltelefoner, smartklockor, smarta högtalare och till och med enheter som kan sänka din energiförbrukning. Men vilka enheter är värda att satsa på? Det ska vi titta lite närmare på idag. Häng med!

Smarttelefon

Den smarta telefonen är ett måste för den moderna mannen. Här går det att lira hos ett mobilcasino av LeoVegas, oavsett om du föredrar slots, bordsspel eller andra spelformer. Med tanke på att du kan ha med dig enheten överallt är det dock extra viktigt att du tar ansvarsfullt spelande på allra högsta allvar.

Men dessa enheter är kapabla till betydligt mer än så. Här går det att streama filmer, TV-serier och musik, kommunicera med nära och kära via både ljud och video, surfa på internet, navigera, tillsammans med mycket mer.

Sannolikheten är hög för att du redan har en smarttelefon, men om du inte har det är det dags att uppgradera!

Smartklocka

Den smarta klockan har tagit världen med storm, och är lika relevant idag som för 5 år sedan. Många av dem går att parkoppla tillsammans med den smarta mobiltelefonen, vilket gör att du får ut ännu mer effekt av dem.

Många av dagens smartklockor kan även agera som livräddare. Här finns sensorer som mäter hjärtats aktivitet, och kan varna om något inte står riktigt rätt till. Men du kan självklart även använda enheterna för att lyssna på musik, kolla vad klockan är, surfa på internet, svara på SMS, samt mycket mer. 

De har även blivit väldigt billiga, vilket gör att du kan få en kvalitativ smartklocka för under tusenlappen.

Smart högtalare

För några år sedan hände något med de smarta högtalarna. Helt plötsligt var de smartare än någonsin, och kan idag vara en riktigt bra hjälpreda. De kan ta fram recept, sätta igång musik och podcasts, samt är till och med kapabla att spela spel med dig.

2023 kommer tekniken utvecklas ytterligare, och då är det dags att köpa en du också! Nuförtiden är de ganska billiga och går att hitta för några hundralappar. Tänk på att inte gå ner för långt i pris, du får ofta vad du betalar för.

Robotgräsklippare

Trött på att klippa gräsmattan? Jag också, tills jag köpte en robotgräsklippare. Nu sköts allting automatiskt. Om du väljer att köpa en robotgräsklippare frigör du tid som du istället kan använda till att förbättra ditt företag, umgås med nära och kära, eller egentligen vad som helst.

Robotgräsklipparna kommer i många olika prisklasser, men du kan få en kvalitativ enhet för så lite som några tusenlappar. Det är väl investerade pengar. 

Robotdammsugare

Likt robotgräsklipparen är robotdammsugaren en tidssparare av rang. Få gillar att dammsuga, och en robotdammsugare tar bort större delen av behovet och sköter processen helt och hållet automatiskt.

Även dessa enheter kan variera i pris rejält, men du kan få en väl arbetande enhet för några tusen kronor. Se till att du jämför olika varianter med varandra innan du slår till, och köp en som är anpassad för storleken på de ytor som du ska dammsuga.

Smart termostat

Få andra enheter är lika relevanta i dagens samhälle som den smarta termostaten. Elkrisen är ett faktum, och med hjälp av en smart termostat kan du spara både energi och pengar. Inte illa, eller hur?

Det är inte särskilt dyra heller för den delen, och betalar för sig själva på nolltid. Därmed finns det ingen anledning till att inte köpa en smart termostat om de går att installera i din bostad.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x