Why Brad Pitt’s Eating Matters

** Ja löjligt alltihop, men hans ätande i Oceans filmerna och Han´s ätande i Fast & Furious filmerna har absolut satt sig i minnet =)

** Han´s ätande i F&F filmerna får mig bara att tänka på att det är en ex-rökare som håller sina händer och sug sysselsatt,

Och Brads ätande i Ocean filmerna har jag tidigare tolkat som att han är relaxed, inte så nervös som de andra, mer cool, så han kan njuta av något gott samtidigt som de gör stora planer, planer som gör de andra nervösa, kanske får magknip och absolut inte sugna på mat, så där är han absolut överlägsen de andra, en kanske medveten (men jag tror inte det) makt-status grej, inte alls så arrogant som att tugga tuggummi, som absolut är ett sådant försök till att visa att man inte bryr sig, bara bara löjligt, därför tuggar jag tuggummi ENBART om jag akut vill känna att jag har en bra andedräkt.

Men att ha lugnet att äta medans andra är nervösa, stressade, det är mäktigt tycker jag.

Nu förklarar han själv att varför han små-åt hela tiden var tydligen för att de var stressade med sitt planerande och han hade inte tid eller ro att äta en lugn måltid, så helt helt tvärtemot vad jag tyckte.

** Ni som har ätit mat med mig har sett mina rutiner och hur jag ställer allt på rätt plats osv innan jag börjar äta.

** Jag har kastat ut folk från bilen på motorvägen för att sen ställa bilen och äta med maten på motorhuven, och fullständigt sket i de andra.

** Jag älskar sånt här.
Jag har ju gått ”filmskola” både extra efter skolan och som valda gymnasieämne från 6e klass tills jag tog studenten, så ja jag är filmnörd på riktigt, och jag saknar det där film-analyserandet rätt mycket.

 

15 Minutes of Brad Pitt Eating

Food In Films – The Best Food Movie Scenes Supercut

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x