Who Would Buy A Jaguar?!

** Ja… Jag fick ”inside-info” för några veckor sedan som jag bara inte ville tro på..
Men tyvärr är det tydligen så numera att ingen köper en Jaguar, oavsett hur bra bilarna är, för att de kostar ”BMW pengar” och då köper folk hellre BMW.
Och ja jag är helt med på att en DEL av Jaguars framgång förr har varit statusen i namnet, absolut var det så, och mycket dog ut när de började bygga ”vanliga bilar” och blandade in Ford i det hela, det dödade nästan Jaguar-statusen helt.
Men F-Type BORDE vara en succe, men nej, de flesta som finns i Sverige är importer, då jag ville köpa en så hade Jaguar sålt 4 st totalt i hela Sverige..
Och oavsett hur trevliga deras sportbil, SUV, El-bil är, så är det helt helt fel att de inte ens bygger en XJ modell längre.
Ja den senaste Jaguar XJ var en flopp, men det skyller jag (utan att ha provkört en) helt på designen.

Men de har oförtjänt hamnat i skuggan av tyskarna allt för länge.
Jaguar har släppt riktigt coola bilar genom åren, allt från limiterade sportbilar till snabba kombis, men folk tycker helt enkelt att en Jaguar snabbare än en 911 ska inte kosta mer än en Cayman..

Så jag tycker att det är synd, jag har alltid tyckt om Jaguar, pappa körde Daimler när jag var liten, jag har haft flera stycken, den ena till och med en längre period osv osv.
Men detta är ett perfekt exempel på hur det går när man försöker göra så många som möjligt så glada som möjligt istället för att rikta in sig på specifika kunder.

Vissa väldigt sällsynta gånger så går det, som med Omega x Swatch.
Men hur bra skulle det gå för Louis Vuitton om de släppte en kollektion tillsammans med H&M?
Där är något klädesmärke som gjort något sånt, jag kommer inte på vilka det var nu, men de tyckte att de var jättenöjda att deras namn stod på kläder som kostade 1/5 jämfört med vanliga fall för att då fick fler upp märket i deras tankar, och de som då tyckte om märket/designen men ville ha OG grejer fick då köpa deras egna produkter som kostade mycket mer.
Oh det stör mig… Var det inte något med H&M? eller tänker jag på Gucci x adidas? Men deras saker har ju Gucci-priser.
Aja vilket som, om man nu vill se det som smakprover eller teasers, det funkar för vissa, men nej vissa märken SKA vara ENBART lyx.

Jag hoppas på en bättre framtid för Jaguar, fler sportbilar och en ny XJ.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x