The Pivotal Events That Killed Lancia – Once Italy’s Greatest Car Maker

** Njae… Det är ju visst återköpen som satte dem i konkurs..
Så dels att köpa tillbaka bilarna för fullpris och sen då att det dödade ryktet och ingen ville köpa Lancia bilar efter det.
Hela grejen med kommunism har jag aldrig hört förr, och OM det vore sant så är jag rätt säker på att amerikanarna inte hade velat äga Lancia idag även om det vore 100 år senare.

** Oh jo! Mercedes rykte har absolut förstörts av det! För att de först förnekade problemet i flera år och sen så ”godkände” de bara om rosten var så pass illa att det var HÅL rakt igenom plåten!
Så jo! Mercedes paja sitt rykte totalt där, och anledningen till att Mercedes inte dog ut där är för att det är ett av världens största bil-företag till skillnad från lilla Lancia och för att folk som ändå inte har råd med en dyr Mercedes fortfarande ser upp till Mercedes helt utan grund eller erfarenhet, endast pga statusen.

** Även om de inte var officiellt döda då så var det ju ABSOLUT efter de slutade bygga snygga och snabba bilar och istället började med RIKTIGT fula FWD bilar som de dog ut helt som namn.

** Ja att Lancia inte gick att sälja på gamla Chrysler modeller tycker jag faktiskt är lite konstigt.
Jag menar, en 300C är fortfarande snygg, och jag gillar de väldigt små och få skillnaderna som modellen fick när de fick Lancia logga på sig istället.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x