Dagens Notiser

** Yeah yeah jag mår som jag mår, men idag så TYCKTE jag att jag börjar se normal ut, inte alls som jag såg ut förr men jag ser inte trasig ut så jag bör inte skrämma främmande människor som inte kände mig innan.
Och så stöter jag på en gammal vän som jag inte har sett på cirka 1 år som blev helt förskräckt som innan hon ens säger hej klämmer ur sig ”Men vad har du gjort med dig själv!?”.
Och så råkar en annan person ringa Facetime, jag tror att jag stötte på henne på något event i våras, hennes första reaktion var ungefär detsamma förutom att hon bara skrattade och undrade varför jag såg så konstig ut och vafan jag har hår för och sen skratta hon såpass att hon la på luren.

Så ett steg på vägen iallafall, jag skrämmer inte främmande människor längre (tror jag), men ja det är bra med ärliga åsikter ifrån andra så man inte får en för bra bild av sig själv =)
Givetvis ska jag fortsätta kämpa på och försöka jobba på att bli snygg igen oavsett =)

** I flera månader så har jag TJATAT om att jag vill se mina röntgenbilder.
På Orup så tjatade jag bokstavligen varje dag i 2.5 månad.
När jag var på röntgen senast så sa jag att jag vill ha alla bilder från 2022.
Det var 10 dagar sedan så nu skrev jag till dem på 1177 (det är bäst har jag lärt mig, så har man det i skrift och de måste höra av sig inom en viss tid) om att jag undrar vänligt hur lång tid det brukar ta innan jag får ett mail med mina bilder.
Idag 08 på morgonen så ringer de och påstår att de har skickat bilderna till mig, jag säger nej, och de säger de ska skicka dem igen.

Idag har jag haft 8 samtal med 7 olika personer som jobbar på röntgen eller arkiv-bla bla och de påstår också att det redan är skickat men de kan skicka igen.
Så nu har jag fått 5 mail med en MASSA olika röntgenbilder, MEN! inte en enda bild från hela första månaden där jag verkligen var trasig, just de bilderna jag har tjatat om att få se, där jag en gång fått se en bild på en skärm.

Så jag känner VERKLIGEN att de fullt medvetet döljer dessa bilderna för mig, vilket de inte får, och där är ju då bilder från vad jag och min sjukgymnast nu misstänker att de har monterat mitt ben fel, också en fråga som de totalt har ignorerat eller spela dumma om på Orup-sjukhuset.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x