Dagens Notiser

** Ja jag försöker mitt bästa att visa ett bättre mående än vad det är för att inte besvära min omgivning, och det är kul att folk tror att det går jättebra för mig, men att Försäkringskassan Utredning ska ringa mig och fråga när jag tänker börja jobba igen för att jag har varit sjukskriven i 90 dagar… Det var fan kränkande! De om någon har ju (borde ha) full koll på mina läkarjournaler!
Ja jag kan gå lite nu sedan 64 dagar tillbaka men har konstant ont, yrsel hela tiden, ser väldigt dåligt, kan inte sova, och de ska fråga när jag ska börja jobba!? Jag har inte ens ett jobb att återgå till!

UPDATE

Jag ringde till dem för att ifrågasätta detta och efter 47 minuter i kö så kommer jag fram, där en annan påstår att de ringde till mig för att ge mig information, vilket han som ringde absolut inte gjorde, och han som svarade i telefon nu säger att det är standard att de ringer till alla ”deltidssjukskrivna” efter 3 månader, jag frågade då om en patient ligger i koma fortfarande efter 3 månader, ringer de då också för att fråga när han tänker börja jobba igen? ”Det kan jag inte svara på” sa han..

Så så sjukt.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x