Dagens Notiser

** I hela mitt liv så har det hänt allt för ofta att jag har blivit felaktigt beskylld för att vara något som jag inte är, och jag har lagt alldeles för mycket tid och energi på att försvara mig och förklara mig för att visa att de har helt fel.

Nu tänker jag istället visa dem hur jag hade varit om jag var så som de beskyller mig för att vara. Och det har redan blivit 3 såna exempel bara idag.

Och precis som väntat så har personen som beskyllt mig blivit antingen väldigt stött, arg eller förvånad när jag visat dem hur jag skulle vara om jag var så som de påstod.

Tror ni de har förstått skillnaden och att de hade fel från början? Nope, det tror jag verkligen inte, och det är ännu ett bevis på hur egoistiska folk är, de tror solen kretsar kring dem, och om någon är säker i sig själv och inte kammar dem medhårs så är det okej att anklaga dem för att vara en dålig person, och sen när personen blir exakt som de påstått, då jävlar blir det en chock, men ändå förstår de inte att de hade fel.

 

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x