Dagens Notiser

** Jag är verkligen väldigt tacksam över att jag börjar se mer normal ut även om jag är långt ifrån klar och antagligen aldrig kommer att kunna se ut som förr igen.
Men jag får nästan dagligen höra av mina nära och de som har besökt mig på sjukhuset att jag ser mer normal ut, toppen =)

Men senast igår så var det en 6e person som började gråta när hon insåg att det var mig hon stod framför.
Och då hade vi stått och pratat i flera minuter redan, och hon ville inte tro först att det var jag (en granne).

Jag ska försöka förklara lite bättre, jag har träffat på flera personer som jag har stått och pratat med allt från några sekunder till någon minut innan de har förstått / innan jag har förklarat att jag är Pierre, och då har de blivit så ”rörda” att de har börjat gråta.

4 av dem har varit grannar som har sett mig varje dag förr.
Och förut så blev jag väldigt rörd av det, och tolkade det som om att de var glada att jag lever, oavsett hur jag ser ut, men de senaste 2 (kanske 3) har först inte velat tro/inse att det är jag som har stått framför dem, två av dem har sagt rakt ut ”Oj, hur kan man förändras så?”, utseendemässigt då alltså.
En granne sa flera gånger ”Nej du är inte Pierre”, på fullaste allvar.

Så just nu känner jag faktiskt att jag inte kommer att förklara det fler gånger, inte inom det närmsta iallafall, de får helt enkelt tro att jag är en främmande människa istället.

När skägget är tillbaka så blir jag nog lättare att känna igen, trots inga muskler och trots hår på huvudet.

Men hellre att folk får tro att jag är en ful främling än att de ska inse att snygga Pierre nu ser ut såhär.

Och sen så trodde jag att jag hade lagt upp allt för mycket om mig själv på Instagram dessa månader nu efter jag vakna upp, men varje dag nu sedan jag la upp en bild på mig från Nyårsafton och varje dag jag lägger upp mina hissvideos, så får jag såna här frågor.

Så ja de har tydligen missat det helt, trots att jag tycker att jag har lagt upp för mycket om mig själv.

Så ja åter igen, jag har helt olika följare på alla mina olika mediakanaler med samma namn, men jag känner inte för att skicka runt videon där jag berättar om mina skador och visar när skägget åker av,

så jag svarar nu helt enkelt att jag bara har rakat av mig skägget eller att jag har bantat också.

 

** Ja nu är jag ju långt ifrån att kunna träffa en tjej eller ens ha något att erbjuda, och ja min envishet ska se till så att jag ser bättre ut, gärna innan sommaren, jag vill ju främst få ordning på ögat så att jag ser mer normal ut.

Men.. Om jag tyckte att jag hade det tufft med tjejer förr för att jag var gammal och arbetslös, trots att jag var snygg och charmig 😉
Nu när jag är 40+ och både handikappad och inte snygg längre.. Oh my..

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x