Dagens Cover : Joey Bada$$ covers Mos Def ’UMI Says’

UMI Says är en låt som jag tycker om väldigt mycket, en av mina favoritlåtar allmänt, den når mig alltid väldigt djupt, ger mig mycket känslor, det är verkligen en ”go to” låt för mig.
Joey Bada$$ har jag väldigt dålig koll på, jag känner igen honom utseendemässigt men kan inte säga en enda låt med honom, det jag främst vet är att han spelade Inspectah Deck i Wu-Tang serien i 3 avsnitt bara och sen blev han utbytt.

Men oavsett vad, så gjorde han detta riktigt bra!

Jag har ingen aning om vad detta är för program, men nu efter jag har hört hans cover ett par gånger och hittar detta han säger om låten får mig att tycka om det hela ännu mer, och får mig att själv vilja göra en cover på låten.

Här kan ni höra originalet

Mina Favoritlåtar 2019 Enligt Spotify : Mos Def – UMI Says

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Dagens Cover : Joey Bada$$ covers Mos Def ’UMI Says’ […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x