Dagens Kärleksinlägg : Saknar du ditt EX?

 

tn_Posted-On-Shock-Mansion-2531

 

 

 

ex_calling3 http://instagram.com/p/oGK7TALRsD/ http://instagram.com/p/oQUencCI-o/ http://instagram.com/p/ogL-uKn2As/ http://instagram.com/p/mhI8tjFoDa/ http://instagram.com/p/lXKOagC1aW/ IMG_5614 http://instagram.com/p/onx0M8n2E4/ IMG_6237 http://instagram.com/p/ovGj8LqzE-/ http://instagram.com/p/ouByuuEd9Q/ IMG_6377 IMG_8520 http://instagram.com/p/lqGXzkJkrF/ IMG_9686

cd2ff518b575b4a65d3abd4d968630dc.600x

 

 

 

Jag träffade en gammal vän idag.
En av mina äldsta vänner faktiskt.. En av dom få som ansetts vara mina bästa vänner i mitt liv.

 

Vi har inte träffats på ett tag.. Och han har hunnit med en hel del sen dess.

But some things never change… Eller?

Denna killen… Mina starkaste minnen utav honom.. Är när han har varit heartbroken..
Vilket han sa att han varit ny nyligen också.. I 7-8 långa månader..  Trist att höra..

Trodde han var lycklig nu på alla sätt och vis..

Men.. Så var det en stor skillnad denna gången…

Han verkade ha lärt sej en lära..

Ni förstår.. Denna killen var ett klassiskt askhole.. Jag gav honom råd efter råd efter råd.. Som han inte lyssnade på ALLS!
Han vände sej till mej gång på gång när han var ledsen.. Jag gjorde allt och sa allt för att han skulle må bättre.. Dagen efter.. Allt jag sa var glömt..

Han kunde ringa mej mitt i natten och bad om att få sova hos mej.. Gång på gång.. Bara för att jag skulle höra honom bråka med sin tjej via telefonen natten lång..

Så.. MÅNGA av mina stories jag har berättat eller nämnt här i bloggen om kärlek.. Råd.. Suckers till killar och vänner som inte lyssnar på bra råd..
Har handlat om just denna killen..

Men…

Nu.. Utan Pierre..

Så har han insett på egen hand.. Att hans tjej.. Nyliga ex…  Blev försummad.. Dom kommunicerade inte som dom borde ha gjort….
Hon gjorde slut.. Han var ledsen.. MYCKET ledsen.. så pass att det gick ut över hans jobb (jobb är inte livet!!) och ja.. Det var precis som alla andra gånger jag har varit ”med om”:.

Men.. 7-8 månader senare… Så insåg han vad han hade gjort fel.. Hur det låg till i dagsläget.. Och vad han behövde ändra på..

Inte nog med det… Han berättade även för mej att han nu insåg VARFÖR han varit så ledsen över dom andra tjejerna som brustit hans hjärta genom alla år vi har umgåtts.. Allt detta insåg han nu som 32 år gammal.. När jag slutade ge honom råd för.. Hmm.. 5 år sen kanske.. Nått sånt..

 

Så.. Dagens tips.. Med inspiration ifrån min gamle vän..
Handlar om hur du ska veta om du gjort dej av med ”den rätta i ditt liv”.. Om du ska kämpa för ditt ex… Eller om du saknar henne bara för att du vet att du inte kan få henne.. Eller pga ni gjorde slut på ett ”oavslutat sätt”..

Och med det så vill jag nog börja med att säga…
Det finns ”inga” bra break-ups..

Allt det där med ”Vi är båda överens.. No hard feelings”… Eller ”Vi kan vara vänner ändå”… Eller ”Vi ska bara ha sex en sista gång”..

Sånt händer inte.. Om OM du säger att detta har hänt dej och att det gick hur bra som.. Då handlar det enbart om att den andra personen tyckte om dej för mycket för att bli ovän med dej… Naiva sucker!

 

Så här är några tecken på att du fortfarande tycker om ditt ex av den rätta anledningen… Om vi ni ska säga att äkta kärlek är den rätta anledningen.

 

* Du tänker fortfarande på denna personen nästan varje dag.
Det kan vara allt ifrån att du tänker på minnen.. Saker ni gjort.. Eller saker ni borde gjort.. Vad du skulle gjort istället om du fick chansen på nytt.. Vad som gick fel och varför..
Eller.. Nästan så att du är besatt av att återspela i ditt huvud vad du gjort och skulle gjort i stället…
Eller så enkelt som.. ”Undrar vad hon gör just nu.. Tänker hon på mej.. Mår hon bra.. Vad hade vi gjort idag om vi var tillsammans”:.
Så smått som vardagsgrejer också alltså.

Men i lagom dos då alltså… Tänker du BARA på henne/honom… HELA tiden.. Om varenda steg hon tar.. Då är du bara besatt..

Men.. Om du inte kan välja bort att tänka på henne.. Att saker i vardagen påminner dej om henne.. Att hon bara ”råkar” dyka upp i tankarna..
Även ett år senare..  Då vill jag nog påstå att denna tjej är en del av dina tankar.. Din vardag… Och bör vara en del av ditt liv..

 

* Du har fortfarande inte träffat någon annan som får dej att känna som ditt ex.
Reboundfucks funkade inte… Alla andra är dumma i huvudet..

Men.. Du ska ALDRIG jämföra en ny person i ditt liv med ditt ex..
Alla människor har olika bakgrund.. Värderingar.. Erfarenhet.. Och framförallt.. Har lärt sej olika saker utav tidigare förhållanden..
Det bästa du kan göra av ett tidigare förhållande är att lära dej vad du kan göra ännu bättre i nästa förhållande.

Men.. Om du har träffat tjejer.. Som egentligen är hur bra som helst teoretiskt.. Allt stämmer.. Flickvänsmaterial osv osv..
Men… Du är inte kär.. Du kan inte sluta tänka på ditt ex.. Den  nya eller dom nya tjejerna.. Får inte ditt hjärta att le på samma sätt som bara tanken av ditt ex får.

OBS!  Efter ett förhållande så kommer man ALLTID till ett stadie då man BARA tänker på dom bra sakerna.. Det är t.o.m som så att man kan inbilla sej en massa bra minnen som absolut inte var så bra egentligen.

 

* Du har aldrig tyckt om någon annan mer, djupare, hårdare, mer intensivt innan i heller..
Varje gång vi tycker om någon så är det olika.. Eller varje gång vi träffar någon så tycker vi om dom olika mycket eller lite..
Men när det kommer till dina tidigare ex.. Och förhållanden.. Så kan du nog hålla med om att dom var väldigt olika.. Och du tyckte om dom väldigt olika..

Allt är relativt..
Som när jag var ung så hade jag en flickvän som jag tyckte jag älskade så mycket att jag kunde då för henne.. Alla var helt säkra på att vi skulle gifta oss osv.. Våra föräldrar träffade varandra osv osv.. Hela paketet ni vet..

Jag var HELT knäckt efter henne… Några år senare så träffar jag en annan tjej.. Som jag inte alls var tillsammans med länge.. Men som jag tyckte om MYCKET.. ja henne också.. Men på ett sätt som fick mej att skratta åt mitt ex innan henne och mina känslor för henne.. ”Ha.. Jag trodde DET var kärlek!? vilket skämt!.. DETTA är kärlek”..

Aja.. Min poäng var.. Alla alla kärlekar är olika.. Och oavsett vem du jämför med.. Så är det detta senaste ex som slår högst på trumman i ditt hjärta.. Utan tvekan.. Du hade kunnat byta alla kärlekar, alla ex och alla tidigare förhållanden för henne.

Kärlek är en drog som ger olika kickar varje gång.. Vi jagar en viss sorts fantiserad myt av kick… Och jämför tyvärr verkligheten med denna myt..
Men ibland så inser du att allt det där Hollywoodtramset är just trams.. Och du är ok med det.. För det du kände och känner för ditt ex eller din nuvarande.. THATS the shit och du bryr dej inte om vad alla andra människor känt eller känner genom historien och film-

* Du vill ”råka” ringa henne
Eller skriva… Bara för att se om hon svarar.. Och sen ”Oj jag skrev/ringde till fel.. Hur är läget förresten?”

 

* Du håller kvar i gamla saker som påminner om henne..
Sånt här kanske bara tjejer gör.. Vet inte.. Men sparar gamla biobiljetter.. Kläder och annat crap kanske som påminner om henne..

 

* Ditt ex är anledningen till att du är den du är idag.
Som sagt. Det här med läxa.. Erfarenhet.. olika kärlekar..
Vissa människor gör mer intryck än andra.
Och ditt ex gjorde ett sådant intryck, Att du idag. Är inte alls samma människa som du var innan henne..
Alltså nu tänker jag enbart i positivt syfte…

Sitter du hemma och gråter och skär dej i armarna pga ditt ex.. Och du har aldrig någonsin tidigare varit emo.. Då är det en annan sak.. Då är ditt ex en häxa som bör brännas 😉  Och du bör kapa dina kulor som du ändå inte använder.

Men.. Om ditt ex gjorde dej till en bättre man.. Till en bättre människa.. Du tänker annorlunda.. Prioriterar annorlunda.. Och allt till det bättre.. Pga dintt ex och din positiva erfarenhet av henne och ert förhållande..

Då är det ännu ett tecken..   Vi är många som söker efter en person att bli bra för.. En person som ska bättra oss.. En person som ska få oss att vilja vara bra killar..
Istället för att bli det först och främst och SEN skaffa sej en tjej (Men det funkar inte för att tjejer vill ha badguys som dom och BARA dom kan mjukna upp)..

Men även om du var nöjd med dej själv innan.. Så kanske ditt ex öppnade upp en helt ny värld för dej.. Och du är annorlunda än idag utan henne..
Du kanske inte inser det förrän nu.. Att det är just pga ditt ex egentligen som du är som du är idag.. (Än en gång.. På ett bra sätt menar jag då, Är du plötsligt mordlysten så… )

Du bryr dej om dej själv och ditt utseende mer kanske? så enkelt bara kanske? Började träna med eller pga av ditt ex.. Ändrade klädstil till det bättre?
Helt enkelt.. Du vore inte lika bra, snäll, snygg, positiv, kärleksfull, öppen, idag om det inte vore för att du träffade ditt ex..

 

* Du kollar in henne dagligen
Jag är jätte-anti allt som har med snoka att göra.. Men kollar du in hennes facebook och instagram dagligen… Bara för att SE henne.. Inte snoka.. Inte för att se vem som kommenterar hennes bilder osv.. Då tycker du om henne.. Och är inte bara besatt och svartsjuk..  Du saknar henne.. För att du tycker om henne.. Inte för att du vill äga henne och vill ha egenrätt på hennes punani.

Du är kanske bara plötsligt besatt av henne för att hon har en ny kille?

* Du pratar fortfarande mycket om henne till dina vänner.
Då är det inte bara något du tänker på när du är hemma och känner dej ensam och kåt.

 

* Du hade bäst sex med henne någonsin..
Detta är ju oftast den jobbigaste punkten.. Det största och tyngsta ankaret.. Positivt och negativt..
Det finns ex som kommer tillbaka gång på gång enbart för att ni hade/har så bra sex.. Fastän ni hatar varandra..
Det finns förhållanden som håller ihop ENBART pga bra sex.. Annars så funkar ni inte ALLS ihop..

Och så finns det tjejer.. Som gör dej inte bara kåt utan GLAD när ni tänker tillbaka på ert sex.. Och du är fortfarande lika sugen på henne även efter du har kommit/runkat..

Och du tänker fortfarande på att ha sex med henne även om du har haft sex med många olika tjejer efter henne.. Som kanske också varit bra..
Men.. Inte som med henne..

Hon hade kanske vissa moves som du inte kan lära andra.. Hon kanske tog för sej på ett annat sätt.. Eller… Så var sexet helt enkelt så bra.. För att du tyckte om henne så jävla mycket!

 

* I nöd och lust
Om ditt ex behövde dej.. Behövde din hjälp.. Oavsett tid på dygnet.. Så skulle du släppa ALLT Och direkt åka till henne..
Här har vi en sak som jag försökt förklara förr men inte kunnat riktigt..
Men jag är sån.. Att om jag någonsin har tyckt om en tjej, Så har hon oftast alltid en plats i mitt hjärta.. (Utom vissa psykfall!)
Nu menar jag inte att jag fortfarande är kär i eller tycker om dessa människor på ett sådant sätt att jag skulle bli tillsammans med dom igen..

Men.. Man kan tycka om på olika sätt som sagt..
Jag har ett ex som jag var tillsammans med för.. Hmm.. 13 år sen typ.. Vi var inte tillsammans länge.. Men efter vårt förhållande så har vi fortsatt vara vänner.. även om vi numera bara snackar en gång om året..
Men henne som exempel.. Hon skulle inte ringa mej i onödan.. Och skulle hon ringa mej mitt i natten eller närsom och bara säga att hon behöver hjälp så hade jag inte ifrågasatt något utan bara åkt dit direkt..

Och hon har själv sagt att skulle det någonsin skita sej för henne i hennes liv.. Så hade hon inte åkt hem till sina föräldrar utan hem till mina föräldrar med en säck kläder..
Och det gjorde mej mycket glad att höra det.. Givetvis så hoppas jag att det aldrig behöver hända.. Men skönt att veta att hon ser min familj som sin första livlina..
(Dom flesta av mina ex har tyckt om min familj mer än mej 😉 )

Men om du känner så för ditt ex.. Även om du har en ny tjej idag.. Även om ni inte har pratat på ett eller två år.. Även om ni gjorde slut som ovänner..
Så om hon ringer dej… Så släpper du allt för henne..

Då är det något speciellt.. För när du tänker efter.. Hur många personer skulle du göra det för (Jag är idiot och ställer alltid upp för allt och alla dock)..
Skulle din polare ringa dej mitt i natten för att han har låst ute sej själv.. Och du sitter med en brud hemma.. Så hade du bara sagt ”Men vafan ring en låssmed din jävla yrpanna”.. Eller hur?

Men skulle ditt ex ringa.. Som du nu tycker om så mycket.. Och även om hon har ny pojkvän.. Så skulle du inte ifrågasätta något om hon ringer och är ledsen.. Utan du skulle bara släppa allt och åka till henne direkt om det så än är bara för att ge henne en kram..
Då betyder hon väldigt mycket för dej..

 

Och.. Säg att ditt ex har en ny kille.. Du har en ny tjej.. Hon ringer och vill ha dej tillbaka.. Och du skiter i ALLT!  Jobb. Hem..Flickvän.. Hennes pojkvän.. För att ställa upp för henne oavsett vad det gäller.. I såna fall så tycker du om ditt ex så mycket att du inte ens borde ha en annan flickväns i dagsläget..

Polarn sa det att han hade träffat en annan tjej under 2 månader som var skitbra på alla sätt och vis och mycket snygg..
Men han hade faktiskt sagt till henne att han tycker fortfarande om sitt ex och hade fortfarande sina tankar hos henne…
Sen var det upp till henne att fortsätta träffa honom eller inte och hoppas på det bästa..

Det var starkt gjort.. Av dom båda..

 

* Det har gått längre tid än ni var ihop
Den gyllene regeln är att om ni var ihop säg.. 3 år.. Så är det ok att vara ”ledsen” och sakna henne i ett år..
1/3 av förhållandeperioden är ok att vara deppig.

Men.. Om ni var ihop i ett år.. Det har gått ett år.. Och du tänker fortfarande på henne..
Eller ni var ihop 6 månader och du tänker på henne 1.5 år senare!  Då tycker du fortfarande om henne för mycket för att bara låta henne försvinna för resten av ditt liv.

* Ditt liv blev aldrig bättre för att ni gjorde slut..
Oftast så gör man slut med en person för att man tycker att ens liv hade varit så mycket bättre utan denna personen  i ditt liv..
Men.. Om ditt liv inte blev bättre efter hon försvann då?

 

* Den klassiska för/emot listan
Detta är sånt brudar gör på papper.. Men även killar gör det i huvudet..
Fördelar med när ni var tillsammans.. Och nackdelar.. Fördelar med att ta tillbaka henne.. Vs nackdelar…
Vad väger tyngst…

Om din enda nackdel är att du ev kommer behöva förklara dej.. Varför du gjorde som du gjorde.. Vad du har gjort.. Så är det ingen nackdel..
Det ska du bara se som en chans att visa vad du har lärt dej.. Vad du har insett.. Och att du insåg att du gjorde fel.. Mot henne.. Mot dej själv.. Mot er..
Och att du har lärt dej en läxa och bara tycker om henne ännu mer nu..

 

* Varje gång du tänker på henne så blir du glad.. Ditt hjärta bultar lite extra.. Bara för att sekunden senare bli deppig..
Ditt ex.. Minen av ditt ex.. Att prata om ditt ex.. gör dej glad.. Men sen när du inser att hon är just ett ex.. Och inte i ditt liv längre.. Så blir du ledsen.. Mycket ledsen..   Och dina känslor går i berg-o-dalbana varje gång du ens tänker på henne..

* Avstånd har ingen betydelse!!!
Det finns flyg!  Eller tåg.. Eller Buss.. Och det är INTE dyrare än kärlek!
Ni gjorde slut för att nån av er flyttade?  SO!?  Make it work!

* Du tror att ditt ex har det bättre utan dej..
Denna punkten är inget ”bevis”.. Eller tecken…
Men.. Ändå så viktig..
Du är nästan säker på att ditt ex mår bättre nu utan dej.. Är lyckligare.. Hennes liv är bättre på alla sätt och vis.. Hon ser bättre ut.. Bättre jobb kanske.. Flyttat.. Har en ny kille som hon verkar älska.. Du har INGET att erbjuda henne egentligen.. Förutom ett ev riva upp ett gammalt sår och förstöra hennes vardag..

Är det värt det undrar du? Är hon gladare utan dej… Och du intalar dej själv att.. Så länge hon är lycklig.. Så.. Så.. Mår du lite bättre..
Och.. Tänk om du vinner hennes hjärta igen.. Hon lämnar sin pojkvän som hon egentligen tycker om.. Bara för att du lovar henne guld och gröna skogar..
Och sen visar det sej att ni hade fel.. Ni kommer snabbt på varför ni gjorde slut från början.. Ni kommer INTE överens.. Sexet var inte så jävla bra som i dina fantasier.. Hon är nu ledsen.. Och singel.. Och arg på dej än en gång..

Är det värt det?

Eller är du riktigt säker på att det SKA vara ni två? Ni hör ihop.. Och oavsett hr rbra hon har det idag… Så kan du ge henne ännu bättre KÄRLEK.. Även om du inte kan erbjuda något annat..

Eller du kanske helt enkelt tycker att hon är en bättre människa än dej.. Och att du inte är ”värd” henne.. Utan du skulle bara dra ner henne..

 

* Även om du vet att det är försent..
Även om du vet att det loppet är kört.. Du har ingen chans.. Hon har ny kille.. Tycker inte om dej.. Vill inte ens veta av dej..
Så är du helt säker med din magkänsla att… Ni borde verkligen ge det en ny chans..
Du tycker att det är aldrig försent för att försöka igen..

Eller du försöker intala dej själv hela tiden att du måste gå vidare… Du har ingen chans.. Det var inte så bra som du inbillar dej själv..
Men.. Ditt hjärta säger annat…

Hur känner du när du ser bilder på henne? Och inte bara tänker på henne?

 

* Varför tog det slut ifrån början?
Var det ett misstag? Har ni pratat om det?  Blev hon bara arg på dej av ett missförstånd och har ignorerat dej sen dess?
Har du FÖRSÖKT förklara dej?  Eller blev du bara blockar och raderad överallt..Pga ett missförstånd ELLER ett misstag?

Nu tänker jag i detta faller för att försöka vara positiv.. För att om ni gjorde slut för att ditt ex glömde bort vart hennes säng fanns och hon knullade runt medans ni var tillsammans… Då.. Är det ett helt annat inlägg..

 

* VARFÖR försöker du inte igen?
För att hon har en ny kille? Som du inte ens känner.. Eller bryr dej om.. Som skulle SKITA i dej om det var vice-versa?
Eller för din ”stolthet”?.. Ja.. Du kan ju ha sex med din stolthet resten av ditt liv då.. Eller för att det har gått många år och hon redan har skaffat barn eller bor i hop med någon annan?
Men.. Ska du skita i din kärlek.. Och i hennes bästa OM du nu är den rätta för henne..
Och ska hon leva och bo tillsammans med någon annan för resten av sitt liv.. Bara för att hon just nu bott med en annan kille i ett år.. Eller har ett barn med honom?
Du vet… Det finns inget krav på äkta kärlek för att få barn… Och.. NI kan få fler barn ihop..
Jag hatar att vara en familybreaker.. Men.. In love and war..

Du/Ni har ett långt liv framför er..
Eller för att du TROR att hon mår bättre utan dej?
Hon kanske bara spelar en Facebookfasad som så många andra… Hon KANSKE saknar dej med?

Eller.. Är du bara rädd att bli ÄNNU mer sårad nästa gång  ni gör slut?

Men… Om du tänker så.. Om allt.. Allt tar slut nån gång.. Ska du då aldrig påbörja något?
Ska du bara ligga hemma ensam och vänta på döden?

 

* Du VERKLIGEN känner att OM jag bara fick en till chans så hade jag tagit varenda ett ögonblick för att visa henne att jag tycker om henne.. Älskar henne.. Att jag saknat henne.. Att jag vill bo med henne.. Gifta mej med henne.. Skaffa barn med henne!  Och du VERKLIGEN känner så.. Även efter du har runkat..
Då…

Skriv till henne…

Eftersom det är så mycket lättare än att ringa..

Det finns två olika sorts chanser.. Antingen så är det lättare att ”ragga” på ditt ex igen eftersom hon redan en gång har tyckt om dej..
Eller så får du börja på minus eftersom hon ogillar dej nu..

Jag menar.. Vad är det värsta som kan hända?
Att hon säger ”Nej jag är inte intresserad”.. Eller skrattar åt dej?
Eller läser.. Men ignorerar helt och hållet.. Och blockar dej…

Eller att du fortsätter undra resten av ditt liv.. What if…..`?

 

* Du inser hur mycket du sårade henne
Du ska aldrig bli tillsammans med ditt ex igen för att du tycker synd om henne..
Men du kanske inser nu att du behandlade henne fel.. Tog henne för givet..
Hur ledsen du gjorde henne.. Och.. DÅ som först så inser du hur ont det gör i dej och hur mycket du tycker om henne.

 

Så.. Nu till vad du ska göra OM du ska försöka vinna tillbaka ditt ex.

 

* Var snygg!
Lättare sagt än gjort.. Men min polare började äta bättre och träna 30 min om dagen.. Gick ner 11kr på 9 veckor.. Och ser yngre och snyggare ut nu.. Bra comeback 😉

* Undvik att dra upp sånt ni kan bråka om..
Spela på känslor.. Beröring.. Leende.. Låtsas som inget hänt.. Som det är en ny dejt..
Börja INTE med att dra upp ert förhållande.. Misstag som gjorts.. Eller annat som kan göra henne irriterad..

* Var självsäker!
Det ska du visserligen alltid vara..
Men om hon frågar dej varför du är värd en andra chans eller varför ni skulle försöka igen.. Så ge svar på tal.. Visa att du är bestämd och säker på att det är en bra ide..
Svarar du.. ”Njae.. Alltså.. jag vet inte.. för att jag vill”.. Då är du körd.
Och tror du att du ska vinna henne tillbaka genom att hon ska tycka synd om dej!!!  Då kommer det INTE att vara länge!

 

Det absolut viktigaste utav allt.. Som du bara kommer att ångra för resten av ditt liv annars om du inte gör det..

Är att på något sätt låta henne veta att du fortfarande tycker om henne..

Bara länka henne detta inlägget t.e.x utan att säga nått?

 

 

Detta inlägget behöver nog lite bilder…

Jag lägger dom överst…

 

 

Gammal Kärlek Rostar Aldrig…

 

 

UPDATE!

Lägger till lite till.. Även om ingen kommer att läsa detta inlägget när det väl är gammalt.

 

Det här med… Rätt person.. Men fel tillfälle i livet…
Så kan vi säkert känna om detta ex som saknas..

Jag tror att oftast så är just den ursäkten den bästa ursäkten vi kan komma på..

Han/hon var den rätta… Men.. Du/hon var inte redo… Du var inte på rätt ställe i livet.. Du hade annat att tänka på just då.. Nånting..

Men NU.. Så känner du att det är rätt tillfälle för dej iallafall.. NU är du redo att ge henne 110%

 

Varför detta då?

 

* Man inser inte vad man hade förrän man har förlorat det..
Jepp.. Den gamla klassiker.. Man saknar inte kon bla bla bla..
Ditt ex var toppen… Perfekt fru-material kanske..
Men.. Inte för att du var direkt otacksam eller bortskämd… Utan.. Du bara hade en massa annat som störde din ”fokus” just då när hon tyckte om dej..
Och nu i efterhand så ser du klart.. För att du har gjort dej av med dina andra problem..
Och nu inser du… Hur snäll hon var… Hur mycket hon tyckte om dej… Hur vacker hon var… Är.. Rolig.. Smart.. Hur hon fick dej att koppla av..

Och du tänker tillbaka på dina andra gamla ex.. Tjejer som finns i ditt liv idag kanske.. Och du inser… Att INGEN fyller alla dessa kriterier så bra som exet du fortfarande tycker om..

Så ja.. Du har vaknat upp nu som först.. Lärt dej en läxa.. Och.. Bättre sent än aldrig…

Är du / ni då inte värda en andra chans?

 

Detta måste jag tyvärr säga är ett klassisk tjej-scenario… Dom vill inte ha en bra kille när dom väl har det eller kan få det.. Men efteråt.. DÅ jävlar!
Eller när dom flera år inser.. Att där fanns inga bättre där ute..

Och killar.. Jag vet hur det är.. Man behandlar otacksamma horor som gudinnor.. Och bra tjejer .. Tar man liksom för givet.. Testar hur långt ifrån man kan hålla sej innan dom slutar tycka om dej.. Typ..

 

Så helt enkelt.. Vi mognar kanske med tiden.. Ser saker och ting med andra ögon när vi är kanske bara ett år framåt i tiden men några erfarenheter rikare och några distraktioner färre.

Och då.. Är vi redo att älska på riktigt.

 

* Du förändras, Hon förändras
Mycket kan hända under ett par år.. Ni är på olika håll i livet.. Man kan förändras jättemycket..
Och konstigt nog.. Så även om ni inte alls funkade innan… Har inte alls haft kontakt på ett par år..
Så kan ni ändå konstigt nog mognas och växa till samma riktning i livet.. Och sen nu eller i framtiden.. Funka bättre än någonsin förr.

Man förstår saker annorlunda.. Prioriterar annorlunda.. Tänker annorlunda.. Har andra vänner och bytt omgivning kanske..
Bytt jobb.. Inga ”konstiga” arbetstider längre som gör att ni aldrig kan ses..
Du förstår henne bättre.. Du lyssnar på ett annat sätt..

Man kanske har varit med om något eller flera tråkigheter.. Som verkligen gör att man vill ta vara på det man tycker om i livet..

Folk kan verkligen förändras helt.. Flera gånger under sitt liv.

Du kanske prioriterar annorlunda..
Innan kanske du ville ha en rolig partybrud som var lite ”crazy”..
Och nu inser du.. Att en stabil tjej.. Som vill skapa en familj med dej… Det är nog det du vill ha ändå..

 

* Du kommer aldrig att träffa någon bättre.
Du har aldrig stött på en bättre tjej.. Aldrig dejtat.. Aldrig hört talats om en bättre tjej.. Dina polares flickvänner är inte bättre..
Dina tjejkompisar är inte bättre..

Så… Vad säger då att du plötsligt skulle träffa en bättre tjej än ditt ex någon gång i framtiden?
Sluta tro på Hollywood-trams..

Jag HATAR det där med att ”nöja sej”… MEN.. Jag hatar ännu mer dom som hela tiden vill se om gräset är grönare på andra sidan..

Inse när du har fått Jackpot…
Inse när du ska lämna bordet med din vinst..

 

Bara för det så kom jag på en bra men löjligt klassisk kärlekslåt 😉

Läs gärna detta inlägget

 

Dagens Kärleksguide : Hur du får tillbaka ditt ex

(Visited 202 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Micke_J

Tror jag ligger bra till helhets-mässigt efter dina guidelines. 🙂

Micke_J

Still safe, och i konkret fas att bryta med mitt. Håll tummarna för att slippa bakslag…

Johan Andersson

Tjena! Underbar skrivelse.
Jag trodde jag var ensam med att ha ett ex i varje del av hjärtat. Men nu vet jag att jag inte är det. skönt att höra att man kan tycka om ex fortfarande men inte älska typ…ja du fattar.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x