0 svar på ”Dagens Notiser.”

  1. Hade jag med tills jag flyttade senaste gången… snacka om att det sved I samlartarmen att slänga fyra flyttlådor med bil, mc, bodybuilding, surf, musik, teknik o andra sorters tidningar. För att inte tala om alla kataloger från bilmässor… Fyllde halva returpapperscontainern på återvinningen…

  2. Jag vet inte varför man spar dom.. Eller ens köper när man inte läser..
    Det är ju aldrig att det kommer bli samlarvärde.. Och man kommer ju aldrig ha ett hus med ett bilbiotek biltidningar..

  3. Ville bara vara snäll… Nuförtiden ladder jag ner alla tidningar jag vill läsa, typ på Storemags… smidigt med några hundra tidningar på datorn…
    svårt o hasa med sig laptopen in på muggen bara 🙁

  4. =)

    Jag tar mej inte tid helt enkelt… Har en del nerladdad (klocktidningar som är så jävla dyra i Sverige) på iPaden.. Men den använder jag aldrig.. Har väl haft den i en månad nu. Och snart är det dags att sätta den på laddning för andra gången..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.