Dagens Klocka.

Idag dagdrömmer jag om en Audemars Piguet i helguld och gärna med Tourbillon urverk eller Perpetual Calendar.


(Hittar tyvärr ingen bättre bild på den klockan jag vill ha)

Jag har varit lite anti Audemars Piguet sen många år tillbaka då jag hade beställt en Royal Oak Offshore i Rose´guld, Men Zlatan fick sin först och det blev en massa skrivande i media om den klockan, Så den skippade jag och sen dess har jag tyckt att AP är alldeles för vanliga.

Vilket jag egentligen fortfarande tycker dom är, Och snäppet för små (För dom vanliga modellerna)

Jag har ägt en AP en kort stund, Köpte den med att sälja den o göra en liten vinst i tanke , Officiellt då, Inofficiellt så ville jag ju behålla den som med allt annat,

Men väl på hand så tyckte jag den var för liten.

(även om den inte SER liten ut)

Men snygga är dom, Utan tvekan.

En ”vanlig” AP går väl på 150-250 tusen.

En sån jag vill ha går på 700.000- 2.5 miljoner kr.

Läs mer om Audemars Piquet här på Dubbe.
(Visited 282 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Du vet väl att din AP är fejk och du inte vet vad du pratar om?

Hej

Anonymous

Aldrig sett en sämre kopia på en AP i mitt liv. Och då kom jag precis hem från Thailand. You my man, fail.

/Gustaf

SIR_Pierre

Jaså? Uafan.. Tanken slog mej aldrig.. första gången jag hållt i en AP och det fanns papper, låda o rubbet, Men som sagt jag ägde den en väldigt liten stund , typ en eftermiddag och tjänade en liten slant på den, Så då var det ingen skada skedd för mej ju.

Men riktigt trist om det nu verkligen är så, Hur kan ni se det på bilden? lär mej, Om jag nu inte vet vad jag pratar om.

Eller det var något annat ni syftade på då?

Anonymous

APn på bilden är tyvärr fejk till 100%.. är lika insatt i AP som du är i Panerai och kan väll säga att chronograferna ser helt fel ut, skruvarna i bezelen är på tok för stora/tjocka. äger en rubberclad själv, jag vet

annars väldigt bra och intressant blogg

Anonymous

sen såg att att den den saknar toppen av tolvan som alltid är ovanför top chronografen.. en liten luminor plupp. hatar inte är liknande.. kanske bara intressant att veta

SIR_Pierre

ja mycket bra, Inte bara att folk ska hacka utan jag vill ju lära mej också. Som jag skrev ovan så ägde jag klockan någon timme och gjorde en slant på den. Men skulle det någon gång bli en AP eller att jag får upp intresset för AP så lär jag plugga på ämnet ordentligt, För köpa från en handlare i Sverige lär jag nog aldrig mer göra, (Klockan ovan var alltså inte från en återförsäljare i sverige utan menar rent allmänt)

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x