Dagens Notiser

** Jag brukar ju säga att min bil blir ”smutsig” direkt så fort jag har tvättat den, alltid så regnar det direkt efter osv osv.
Men nu har det verkligen slagit rekord.

Jag körde in i LazerWash Robottvätt, bilen blir ren, när portarna öppnas så snöar det in direkt, så jag hann bokstavligen inte ens starta bilen innan den var ”fläckig” igen.
Ja ”lite snö” gör inte bilen smutsig, men det var mycket snö, och vu har så mycket kalk i vårt vatten här nere så jo det blir fläckar av snö, och sen då snö-slask hela vägen hem, så ja bilen var ”icke nytvättad” INNAN jag var klar med tvätten eftersom biltvätten inte räknas som klar förrän jag har kört ut från tvättbåset.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x