Dagens Notiser

** Jag tycker att Apple Siri är så hopplöst dålig att jag använder det mer eller mindre aldrig.
Och Google Alexa använder jag enbart för att starta Tvn (det funkar inte längre) och för att fråga om vädret, ett par gånger om dagen..

Så nu när jag skulle välja skor för i morgon så har jag min Apple Watch på mig och tänkte att jag ska testa och fråga Siri om vädret i morgon istället, min iPhone råkar höra detta så min Apple Watch och iPhone svarar samtidigt, men ger helt olika svar..

Klockan sa något om att det inte ser bra ut i morgon, 3 grader bla bla bla.
Telefonen sa något om 9 grader och regn.

Visst, ”Siri” är ju en smart AI tjänst som ska ge olika svar för varje ny fråga, men om jag ställer samma fråga om och om igen så ska den ge samma svar tänker jag, och oavsett om jag frågar klocka eller telefon så ska ju Siri svara exakt detsamma om vädret..

Så ja, ännu en gång fick jag bevisat att Siri är useless

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x