Dagens Notiser : Mode

** Ja de yngre har ju alltid tyckt att de äldre klär sig fel, omodernt osv, det förstår jag, men det är nytt och förvånande för mig att de yngre försöker LÄRA de ”äldre” hur man klär sig..

** Jag har alltid fått 50/50 positiva/negativa kommentarer om min klädsel, så jag är van vid det och gnäller inte över det, det löjliga är bara att de ”yngre” som förr klagade på att jag gick i för ”baggy” kläder klagar nu på att jag går i för tighta kläder.. och det roliga är att det är samma storlek och kanske till och med samma kläder…

** Ja de yngre anpassar sig och följer mode starkare och snabbare än vad de äldre (mogna) gör, och så har det väl alltid varit.
Och jag som då ALDRIG har följt något mode tycker ju bara att sånt är löjligt, men hey, så fungerar världen, speciellt för dem som köper billiga kläder.

** Jag är så att när det jag tycker om blir ”mode”/”inne” så tröttnar jag, helt.. och då tänker jag inte på klädstil (eftersom jag har klätt mig på mer eller mindre samma sätt i över 30 år) utan på märken..

** Trender/mode kommer och går, och ibland/vissa saker går snabbare än andra.
Men att de som nu helt plötsligt vill klä sig ”baggy” för några patetiska kändisar gör det

Att de inte inser att exakt samma kändisar väldigt nyligen fick folk att klaga på att andra klädde sig just för ”baggy”..

Travis Scott: His 15 Best Looks | FashionBeans

Travis Scott - http://travisscott.com | Facebook

Det är verkligen verkligen bara löjligt…

Vissa plagg och en viss klädsel kallas för TIDLÖST snyggt just av en anledning..
Och att slaviskt följa mode är bara patetiskt och osäkert tycker jag.

Jag ska inte jämföra med mig för att jag har verkligen aldrig någonsin följt ett mode, men oavsett hur jag funkar och tänker så kan jag ändå verkligen inte förstå det där med att EXAKT vilja klä sig som en kändis, eller som ”alla andra”…

Jag kan verkligen verkligen inte förstå det….

 

** Ja jag klär mig relativt tråkigt nu med mer eller mindre bara jeans och vid eller mörkblå T-Shirt, jag har alltid tyckt om detta men har tyckt om färger ibland.
Och när jag klar mig färgglatt så har det alltid blivit för mycket uppmärksamhet för min smak.
Men den främsta anledningen till att jag klär mig relativt tråkigt nu är inte för att jag är en gammal gubbe utan för att de märken som jag tycker om (främst LES DEUX) har tidigare inte haft så många olika färger att välja mellan.

** Men till sist, för att upprepa mig själv, och hela poängen med detta inlägg,
Jag kan verkligen verkligen inte förstå hur snorungar kan ens tro att de ska läxa upp en vuxen man om hur man ska klä sig…

Jag får dagligen sådana kommentarer på youtube främst.

Här är en av mina hundratals ”hissvideos” med en massa kommentarer om just hur fel jag klär mig.

Snygga skor, mörka jeans, matchande grå T-Shirt, detta är tydligen helt helt HELT väldigt illa fel klätt

Mer än hälften av de 47 kommentarer där är snorungar som försöker läxa upp mig om min klädsel =)

(Visited 7 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x