Casually Explained: Men’s Fashion

* Jag tycker att herrmode är mycket svårare än dammode.
* Det är VÄLDIGT MYCKET ”Kejsarens nya kläder” inom dagens ”streetwear-mode”
* OH JA! Det har jag sagt i många år! Supreme verkligen testar sina kunder! Allt från att släppa så fula kläder som möjligt och se om även de säljer slut, vilket de gör, till att köpa billiga saker som inte alls har med mode att göra, sätta sitt namn på, och sen sälja det 10 gånger dyrare, och ja även det säljer slut eftersom det finns folk som är redo att betala ytterligare 20 gånger mer resell just för att det står Supreme på.
Detta ser vi bevis på varje vecka.

Ibland är det ”roliga” saker, men oftast så går de bara in till en järnhandel, tar en hammare, eller kofot, till och med en tegelsten, och sen sätter de Supreme loggan på, and its a hit!

Supreme Hammer

 

Eller så väljer de något på ebay som kostar under en dollar, köper en massa, och sen säljer dem dyrt.

Kolla in detta inlägget

Here are Supreme’s Weirdest Items

* Det är hemskt tragiskt hur folk är redo att ta på sig vad som helst bara för att någon retarderad ”artist” har burit något liknande.

* 99% av alla ”Sneakerheads” i Sverige idag är reseller eller Instagramflashare.
Ja många tar på sig skorna eller låter de ligga kvar i lådan, tar bilder, lägger upp överallt, och sen säljer de dem eller skickar tillbaka dem, men de flesta tar inte ens på sig skorna.
Ja, jag är fullt seriös här.
De flesta av mina läsare är INTE sneakerheads, så till alla er som frågar om jag använder alla mina skor, så säger ja, ”ja, iallafall en gång”.
Men jag är fullt allvarlig när jag säger att de flesta, utan tvekan majoriteten, av de som köper skor, tar inte ens på sig skorna, behåller inte skorna, utan köper dem enbart för att sälja.

#ihateresellers.

(Visited 195 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x