Dagens Ladufynd : 289 Cobra named “Dirtbag” | Barn Find Hunter – Ep. 28

 

 • Men OJ vilken samling Cobror!
  Jag har aldrig sett någon liknande hos en privatperson!
 • Helt otroligt…
  Men det var ju så att Cobrorna såg bara som livsfarliga bilar ett bra tag, ingen ville ha dem för att ingen vågade köra dem..
  Så de var inte dyra.
  På 70-80 talet, både före och efter oljekrisen, så var dessa bilar bara gamla, livsfarliga bilar med onödigt stora motorer som slukade bensin!
 • Ja återstår att se om det någonsin kommer att dyka upp ännu ett/ ett sista Cobra Ladufynd.
 • Genom alla dessa år som jag har sprungit på olika bilfirmor och bilverkstäder sedan jag var liten och följde med pappa, tills jag själv besökt en massa, så har jag sett en MASSA då lagom lockande bilar som bara har stått bortglömda.. Allt från Maserati, gamla muskelbilar, alla möjliga Porschar (en 924 Turbo är en av många 924 som jag har försökt köpa) Datsun 240Z, (Stod utomhus i minst 10 år) olika Lotusar.. Ja allt möjligt.. Likadant motorer som har stått isärplockade i flera år, Supra-motorer, V8or..  osv osv osv.
  Ja jag har verkligen sett mycket genom åren som jag skulle vilja ha ägt idag.
  Bilar som folk bara har glömt bort eller inte haft råd att fixa till, som då “bara” var en gammal, en gång i tiden dyr bil, som idag är dyrare än när de var nya.

Dagens Notiser

* Jag kommer ALDRIG någonsin kunna förstå eller ens vilja förstå hur människor har så lätt för att ljuga..
Och då menar jag inte “vita lögner” eller när folk överdriver om allt möjligt.

Utan jag tänker på hur en människa, som är älskad av en annan människa som de själva tycker om, kan se denna personen rakt i ögonen och ljuga, gång på gång..

Då är man… Ja jag vet inte..
Då har man ingen själ..