The Top 15 Most Valuable Car Options!

** För bokstavligen 20 år sedan när hela min lön gick till att betala dyra bil-lån så var jag väldigt nära att köpa en Lamborghini Murciélago.
Det sjuka var att den skulle inte kosta mycket mer i månaden än min nyligen avbetalade Mercedes CLK Cab.

Den Murciélago som fanns hemma var inte i den färgen jag ville ha, jag ville ju ha den i grönt, såklart, och den som fanns redo för leverans var ju en rätt tråkig blå/grön färg..
Och detta var innan jag hade provkörd E-Gear lådan så då tyckte ju jag som alla andra att manuell låda kändes snålt, klart att man skulle ha E-Gear lådan med paddlar (hemsk växellåda).
Jag minns inte riktigt om jag hade provkört den lådan då eller inte, men bilen var 150 000 kr dyrare än en vanlig Murceilago, med samma växellåda, och roligare färg..

Säljaren (Gustaf tror jag att han hette) försökte verkligen sälja in bilen till mig, det var en 40th Anniversary som var limiterad och det ”kan hända” att bilen går upp i värde när den är gammal.

Ja detta var alltså lååångt innan nya bilar såldes för resellpriser och ökade i värde.

Så ja, bilen som jag struntade i att köpa pga

** Fel färg
** Kanske fel växellåda (trodde jag då)
** En väldigt avundsjuk chef
** Och en säljare som jag inte gillade, såg ut som en riktig partykille som hade smutsiga skor.

var alltså en 2003 Lamborghini Murciélago 40th Anniversary

2003 Lamborghini Murciélago 40th Anniversary-placeholder

Det blev bara 50 st sådana..

Och ja det är absolut inte en av mina topp 5 Lamborghini-färger, men idag är den rätt cool, och värde vågar jag inte ens tänka på..

Jag gillar på 1 miljon dollar..

Just det året 2003 så var det väldigt många bilar som jag var sugen på men INTE köpte för att jag hade rätt strikta krav, och det slutade med en underbar Nissan 350Z GT =)

 

** Jag hade tydligen redan ett inlägg om just denna bil jag inte köpte =)

Inflation Beaters: Cars to Invest in — Jason Cammisa presents the 2023 Hagerty Bull Market

** Ja det har hänt många gånger i historien att en icke rätt utrustad bil (snålt utrustad) blev det som var det sällsynta, och då var de mer värda än de fullutrustade..