Dagens Notiser

** Ja detta som hände mig tog ju absolut hårdast på min familj, det har jag varit medveten om hela tiden, men vi pratar aldrig om det, det är bara när någon vän till familjen ställer någon fråga eller säger något om det som mina föräldrar säger något.

Som idag så säger en vän till familjen bara sådär från ingenstans ”Nu känns det precis som vanligt”, han sa att det bara slog honom precis en tanke att väldigt nyligen så var jag ju helt utdömd.

Och då började han och min pappa prata om det.
Läkarna hade ju sagt att jag skulle mycket troligt inte gå igen, och jag skulle vara inlagd på sjukhus minst två år, troligtvis 3 år.

Så ja det har jag ju hört en massa förr, från alla möjliga läkare osv.
När jag sa till Orup Sjukhuset att jag skulle vara hemma innan Jul så lyssnade de inte ens på mig, efter jag hade sagt det många gånger sa sa de först att jag kommer vara hos dem i minst två år.

Ytterligare en massa tjat ifrån min sida så sa de att de kanske skulle kunna lösa så att jag var hemma någon timme med sjukvård på Julafton..

Så ja, jag tackar min envishet.

Fortsätt läsa ”Dagens Notiser”

Dagens Notiser : Malmö ShoeZeum

** Ja jag förstår absolut att fullt normala människor vill besöka mitt hem just för att det är så udda med skor överallt hehe.

Så det får jag ju höra ofta ifrån alla möjliga.
Men nu i år så har det varit flera vänner och bekanta som har velat att deras barn ska se en massa skor, och det välkomnar jag givetvis =)

Det har ju varit mitt mål hela tiden med bloggen osv osv att sprida mitt intresse till fler och nya passionerade.

Och eftersom det nu har varit barn i yngre åldrar som har kommit hit för att kolla på skor så är jag väldigt noga med att poängtera ett par saker direkt och under tiden de kollar på skor

1: Det är bara dumt att köpa väldigt dyra skor innan man ens har vuxit färdigt

Så ja till barn som växer minst en storlek per termin och som är aktiv utomhus så rekommenderar jag oftast skor av ”pläder”, Air Jordan 1 Mids och Nike Air Force 1.

2: Tar man hand om sina skor så håller de länge
Och då visar jag några gamla skor som är äldre än vad de själva är, och visar att de fortfarande kan se ut som nya om man tar hand om dem.

 

Och så den eftersom den ständiga frågan är om ”värde” och hur mycket jag har betalat så är den 3e punkten

3: Köp dem direkt när de släpps och betala aldrig resell

Och trots den sista punkten så är frågorna för varje par skor som de tar fram ”Hur mycket betalade du för dem?”
Och när jag då gång på gång säger att under tiden som jag har köpt mina flesta skor så har de kostat 2 250 kr paret så är frågorna ”Vad är de värda idag?”

Och då förklarar jag att jag använder mina skor, kastar lådorna osv osv.

Men ja, det är oftast nästan bara värdet av skorna som de frågor om..
Vilket är extremt tråkigt att små barn som inte ens är tonåringar (tror jag) frågar om resellvärde, värdeökning osv.

Till den ena grabben som var här idag så visade jag Air Ship som jag är jättenöjd med, och visade barnens mamma att de nu var på REA och att man med en kod kunde få dem ännu billigare, så ja grabben gillade dem gröna och ville ha dem, och frågade ändå ”Hur mycket kommer de att öka till?”..

Fortsätt läsa ”Dagens Notiser : Malmö ShoeZeum”