Why is “Miseducation” So Good?!?!

Jag lyssnar inte på den skivan av två skäl, för det första så lånade jag dumt ut den skivan SAMMA DAG JAG KÖPTE den till en snål vän (Agim) som jag sen fick tjata på för att då tillbaka skivan, då han hade ”råkat tappa en flaska rakvatten på omslaget”..
Skivan stank så mycket så jag fick kasta den.

Och sen då hela grejen med hennes rasistiska uttalanden.

Yeah yeah detta är gaaaaammalt! Men det kom upp på tal för någon dag sedan då jag och brorsan berättade för en vän att vi slutade helt att lyssna på Lauryn Hills musik för många år sedan efter vi fick höra en del rasistiska saker hon hade sagt.
Och sen då när Eminem nämnde detta ofta och mycket, och ingen sa emot, så ja då var det väl rätt tydligt att det stämde.

Det hela började med en MTV intervju, och sen så dök det upp gamla saker som t.e.x detta

Men det värsta är ju att måååånga år senare så står hon på scen under sina konserter och säger rasistiska saker mot vita, att hon hellre låter sina barn svälta än att vita ska lyssna på hennes musik

Och sen när hon väl skulle försvara det så säger hon att det tolkades fel och att hon menade att hon gjorde hennes musik för svarta…

Men ja, en väldigt speciell röst har/hade hon

What Makes The Miseducation of Lauryn Hill So Special?

Och jag var ett JÄTTESTORT fan av The Fugees långt innan de blev så kända! Och det ”roliga” är att jag spelade deras låtar för allt och alla, så pass att de tyckte jag var tjatig, och sen plötsligt när deras låtar började spelas på radio ett par månader senare, dååå skulle alla köpa deras skiva.

Lauryn Hill Reveals Why She Was Forced To Quit Music

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x