SONAX Beast Fälgrengöring #SonaxSweden #Sonax

Detta är en produkt som jag verkligen har väntat på!

De bilvårdsprodukter som jag använder oftast och mest är ju utan tvekan SONAX fälgrengöring, och så har det varit sedan långt innan jag var sponsrad av SONAX, det blir ju så när man kör med stora eller vita fälgar 😉
så som ni förstår så är jag ju absolut nöjd med de SONAX Fälgrengöring som man har gått igenom under alla dessa år.

Men nytt är ju alltid kul oavsett hur nöjd man är, eller?

Jag var på plats när SONAX Tyskland hade premiär för denna Beast fälgrengöring på Essen mässan 2019

och blev jättetaggad på att få testa den såklart!
och sedan dess så har jag tjatat och undrat när vi ska få denna nya fälgrengöring här i Sverige, men ja jag förstår att lilla Sverige inte kan ha hela SONAX sortiment, och som sagt så de andra SONAX fälgrengöring som finns duger ju hur bra som helst.

Men jag har frågat, undrat och tjatat om att få denna!
Och nu är den här!

SONAX Beast Fälgrengöring!

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sir_Pierre (@sirpierre.se)

Video av @Silfver.Media

 

Jag hade medvetet låtit mina vita fälgar bli så smutsiga som möjligt under en hel månad (jag tvättar fälgarna varje gång jag kört med bilen annars mer eller mindre) just för att testa denna nya produkt på så smutsiga fälgar som möjligt, och ja den gjorde ett toppenfint jobb, precis som de ”gamla” visserligen.

Den skillnaden som jag märkte här var att bara jag sprayade på detta medel så lossnade stora bitar av bromsdamm från fälgen, sånt som annars kräver avfettning innan fälgrengöring.

Läs mer om SONAX Beast Fälgrengöring här

https://sonax.se/produkt/sonax-beast-falgrengoring-1-liter/

 

(Visited 58 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x