Dagens Notiser

** Jag har i flera år sagt att jag inte alls förstår mig på alla dessa människor som måste resa hemifrån så fort de är lediga och spenderar hela året med att längta efter sin utomlandsresa, och att min slutsats av det är att dessa människor måste vantrivas hemma.

Och jag har i hela mitt liv sagt att jag trivs bäst hemma, det räcker med en weekend på ett trevligt event för att jag ska längta hem, så ja det må låta ”tråkigt” osv, men jag tycker om mitt liv, min vardag, mitt hem, och då tänker jag inte på något särskilt utan på sånt som jag kallar för vardagslyx, mitt badkar, att kunna köra och äta något gott, min dator, mina högtalare, ja ni får kalla mig materialistisk osv osv men jag lägger mycket tanke, efterforskning, tid (och ja pengar) på att köpa sånt som jag tycker om och som gör min vardag så trevlig som möjligt.

Ja 99,99% där ute må tycka att det är jätte tråkigt att tänka så och att man bör lägga all ledig tid och pengar på att resa och ”se nya saker” detta säger folk som ser strand efter strand (bar efter bar) på olika ställen i världen.

Och jag är jättekonstig som inte tycker om att resa (jag menar då bokstavligen att resa, från dörr till dörr), och de gånger jag har varit utomlands så har det oftast bara varit stressigt på något sätt och jag har oftast hemlängtan direkt.

Så jag vill säga att JAG tycker att ni är konstiga som lägger hela ert liv på att ”uppleva nya saker”, t.e.x när det kommer till mat, om jag är hungrig, vill jag då äta det som jag VET är gott och som jag vet gör mig mätt, eller vill jag ”testa något nytt” som kanske smakar skit och gör mig mer irriterad än mätt?

Och jag brukar säga till tjejer, ”Om jag har en flickvän som jag tycker om, ska jag då tänka på att testa något nytt hela tiden i hopp om att det kanske finns något ännu bättre som jag går miste om? Eller ska jag vara glad och tacksam och njuta av min flickvän som jag tycker om dag efter dag, varje dag för resten av mitt liv?”

Så nu det senaste åren då jag har varit hemifrån ofrivilligt över ett halvår så undrar jag igen, vantrivs verkligen människor så mycket med sin vardag och sina hem?

Det krävdes alltså pandemi och resförbud i ett par år för att folk skulle börja bry sig om sina hem?

Så nästa gång jag får höra att jag är tråkig för att jag inte vill resa till något främmande land och äta främmande mat och bo på ett dåligt hotell, ja då tycker jag bara synd om dessa människor.

Vill ni åka på en tågresa genom Indien och inte duscha på en vecka så gör ni så, utan mitt sällskap 🙂

Jag håller mig hemma så mycket jag kan, vilket alla tjejer jag har varit tillsammans med genom åren har fått veta tydligt 😉

Oavsett hur trött jag än är, om jag är mindre än 3 timmar hemifrån så kör jag hem till min egna, minst sagt noga utvalda och sköna säng (jag bytte säng 8 gånger på 1 år).

Ni må tycka att jag är tråkig som vill sova hemma, vara hemma, äta det jag tycker om varje dag, lyssna på min egna valda musik varje dag (jag har alltid ogillat att lyssna på radio), men jag njuter 🙂