Fördelar med långtidsparkering på flygplatsen

Ja man antar ju att långtidsparkering på flygplatser är dyrt (i Köpenhamn är det dyrt), men när det råkade bli att jag behövde parkera några dagar på Sturup flygplats så insåg jag att det var ju inte alls dyrt..

Och sen så insåg en vän att det var billigare att ställa bilen på flygplatsen en vecka än att ta taxi fram och tillbaka..
Och en annan vän har en bil ståendes på en flygplats utomlands typ 320 dagar om året, jag tyckte ju att hon kan sälja den och ta en taxi vid behov, men nej det var inte alls dyrt att bara låta bilen stå där..

 

Priserna på långtidsparkering på flygplatser är betydligt lägre än för dagsparkering eller korttidsparkering. Långtidsparkering på flygplatsen definieras vanligtvis som när du planerar att vara utanför stan i minst en vecka. Den är designad för personer som planerar att resa i flera dagar. Långtidsparkering på flygplatsen kan spara tid och pengar samtidigt som du säkerställer säkerheten för ditt fordon. Även om du ska på en weekendresa kan en långtidsparkering kanske förvara din bil där. Även om du är borta i några veckor kommer din bil att vara säker när du är borta.

Minskning av utgifterna för taxi

Långtidsparkering Arlanda minskar kostnaden för taxi När du räknar in kostnaden för kollektivtrafik till och från flygplatsen ser du att du kan minska kostnaderna. Under rusningstid, när trafiken kan göra att det tar längre tid att nå destinationen, tar taxi- och Uber-förare ofta mer betalt. Du kan slippa betala dessa kostnader och ändå ha lyxen att resa i din egen takt genom att använda långtidsparkering på flygplatsen.

Parkering arlanda   lojalitetsbelöningsprogram är något du kan dra nytta av om du reser ofta. När du förvarar ditt fordon hos oss kommer du att samla fokus, som kan användas som pengar för att täcka avgifter från framtida vistelser.

Undvikande av oförutsedda uppskjutningar att ta offentligt fordon

Taxibilar och transportramar är i allmänhet inte pålitliga för att komma i tid. Dessutom kan Ubers reserveras vid rusningstid, vilket gör det svårt att hitta en. Om du själv kör till och från flygplatsen behöver du inte vänta lika länge på en resa och kommer inte vara orolig för att missa ditt flyg på grund av långa förseningar eller komplikationer.

Långtidsparkeringar har ofta familjevänliga transporter som tar dig från deras kontor till flygplatsen och tillbaka igen. Du behöver inte oroa dig för att behöva köra mycket eftersom de är så nära flygplatsen.

Online flygbolagsparkering Bokningar är snabba och enkla

Du kan utan mycket av en sträcka reservera parkeringsplats på webben eller genom applikationer. Du kan analysera kostnader mellan paket och lära dig mer om deras bussadministrationer (om de inte blir tillfrågade av flygterminalen). Du kan också läsa recensioner skrivna av kunder om varje tomt och lära dig hur din bil kommer att parkeras.

Du kommer ofta att få online-register som beskriver den exakta platsen för ditt parkerade fordon och dess aktuella skick. Du kommer snabbt att kunna hitta ditt fordon och återvända hem när du är utmattad från ditt flyg.

  

Bilen hålls säker och säker

Bilar är betydande investeringar som måste skyddas från väder och vind. Om du parkerar din bil på långtidsparkering på flygplatsen kan du vara säker på att den inte skadas när du kommer tillbaka. Du kan välja vad du vill ha för din bil när du är borta från hemmet eftersom många parkeringsplatser erbjuder en mängd olika alternativ.

När du är borta kan du till och med välja specialtjänster som biltvätt och invändig dammsugning så att din bil är ren när du kommer tillbaka.

parkering arlanda håller vi din bil säker och säker medan du är borta till ett överkomligt pris. Våra skyttlar (inklusive två som är barnvänliga) finns alltid tillgängliga för att transportera dig från flygplatsen till vår anläggning. Boka din bils vistelse hos oss

Vi har säkrade, välskötta parkeringsplatser och akutsjukvård så att du kan koncentrera dig på din resa snarare än på din bil. Vi erbjuder parkeringsplatser inomhus, utomhus, månad till månad och årligen till rimliga kostnader.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x