Dagens Notiser : Att använda pengar

** Här är två av flera anledningar som jag inte tycker om Länsförsäkringar Bank (eller Länsförsäkringar allmänt).

För det första just nu så har det inte gått att logga in på deras app på flera dagar, man skulle vilja tro att det vore löst Måndag morgon, men icke.

I Fredags var det en timmes telefonkö men idag så var det bara ett samtal före mig.

Det jag ska ha ”hjälp” med vilket absolut borde funka är ett ”större köp”.

När jag väl kommer fram så frågar de vart jag har fått mina pengar ifrån, som finns på mitt konto…
Om jag har sålt något eller sparat, jag säger att jag har fått pengarna, bara för att.

Då kopplar hon bort mig och jag får vänta väldigt länge innan hon kommer tillbaka för att säga att hennes dator är långsam… Och att hon ringer upp mig…

Det går väldigt snabbt innan hon ringer upp mig igen, för att ställa de där klassiska frågorna, ”Har du politiskt insatt?”, ”Gör du mycket utomlandsbetalningar?” Osv osv osv

Det är Nej på allt, men visst det där är standardfrågor så det är jag van vid.

Likaså att de frågar om jag ”fortfarande är arbetssökande”, där svarade jag att nej nu är jag sjukskriven så det är ännu sämre.

Tjejen var trevlig så inget fel med det, men det är bara så så löjligt att vi inte får använda våra egna pengar utan besvär, om du använder kontanta pengar så är du automatiskt 100% kriminell och om du använder Swish så får du redovisa allt för skatteverket sen (Ja om du Swishar mycket så kommer de att be dig att göra det förr eller senare, jag fick gå tillbaka och redovisa allt för två år), om du vill köpa något ”dyrt” med ditt kort trots att du har 20 gånger mer pengar på kontot och ska inte ska ha någon köpgräns alls på ditt kort så måste du ringa till dem för att förklara vad du ska köpa…

Och om du köper något via en banköverföring (vilket de själva rekommenderar vid ”större köp”) så måste du alltså också ringa till dem några då de har fryst dina pengar i flera dagar tills du ringer till dem och svarar på dessa löjliga standardfrågor.

Så, du får inte tjäna pengar, absolut inte mycket pengar, du ska trippel skatta på allt, de höjer priserna på allt utan grund till det, du får inte använda dina pengar digitalt hur du vill och du får inte använda dina pengar tydligen.

Det enda som är accepterat är att jobba för en låg lön, skatta större delen av det, och sen ska dina pengar ligga på banken så att DE kan tjäna mer pengar på dina pengar som du inte får använda.

Bankcheferna tjänar så sjukt mycket, ger bort pengar till Putin osv osv, fuskar sjukt mycket, och de höjer våra räntor för att de ska tjäna mer och mer.

Det är helt sjukt att vi har accepterat att bli slavar under bankerna.

Nej jag tycker fortfarande att vi ska använda kontanter så gott vi kan och spara våra pengar hemma eller i saker.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
John A

Kontrollerna grundar sig i peningtvätt, säger dom.Bullshit. Det dom vill är att visa att dom utför kontroller. Men kontroller på oss vanliga döda gör ju inte att skatteflykt av stora koncerner upptäcks.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x