Dagens Notiser : Bloggen Utgifter

Jag kommer aldrig kunna räkna ut hur många miljoner kronor denna bloggen har gjort att jag har gått miste om, pga denna bloggen så fick jag ju ingen ersättning av Länsförsäkringar efter min krock, och samma sak när jag var sjukskriven, pga denna bloggen så har jag fått en massa problem, på allt för många sätt, inom förhållande osv osv.

Men men, det får jag tyvärr leva med..
Det som stör mig är att mitt Webhotell hela tiden ber mig att radera mer och mer medans de höjer och höjer priserna för mig..
Ja fortfarande..

Här är min senaste räkning ifrån Loopia

Beskrivning Delsumma
sirpierre.se 129,00
Webbhotell, Företagspaket 2 136,00
Totalt 2 265,00
Moms (25%) 566,25
Att betala: 2 831,25 SEK
Och här är vad jag nyss har mailat dem då deras första svar löd såhär när jag först mailade dem om att jag har fått fel räkning.

Hej Pierre, 

Tack för ditt meddelande. 

Du kan nedgradera ditt konto från Webhotell Företagspaket till Privatpaket genom att klicka på “Kontoinställningar”-> “Säga upp eller nedgradera kontot”. 

Önskar dig en fin dag!

Trevligt svar, inget fel där, men sist jag kontaktade dem för att sidan var långsam så ville de åter igen skylla på mig.

Så jag skrev detta i hopp om ett vettigt svar.

Hej

Men det vore bra att få veta vad för konto jag verkligen behöver ha. 
För att när jag var hos CitySurf så betalade jag 1000 kr om året. 
Sen när jag blev överflyttad till er så bad ni mig att radera 90% av min blogg och så höjde ni mitt konto tillfälligt tills jag hade gjort det. 

Vilket jag gjorde, tyvärr. 
Sen häromdagen så var min blogg tillfälligt långsam, och då sas det att jag ska ha angivit att min sida ska ha  512 MB, men mitt konto tillåter bara 256 MB. 
Jag har inte angivit något alls, jag har ingen aning om hur mycket min blogg behöver. 

Rådet var då att jag skulle rensa en massa appar som jag inte använder, och det gjorde jag samma natt. 

Så jag vet inte vad jag behöver ha för konto, det enda jag vet är att ni bad mig radera alla bilder som jag har lagt upp då under 8 år, det gjorde jag. 
Ni bad mig radera en massa appar, det gjorde jag, och sidan är tillfälligt långsam fortfarande ibland. 

Och jag vet att ni tillfälligt höjde mitt konto tills jag hade raderat bilderna, vilket jag gjorde, sen vet jag inte om jag fick gå tillbaka till föregående konto eller inte, jag vet iallafall att jag har inte angivit något alls om hur många MB jag behöver, och att CirySurf aldrig klagade på storleken på min blogg. 

Mvh Pierre

 

 

 

Så ja, alla dessa år senare så vill jag fortfarande ha tips på ett Webhotell som låter mig ladda upp bilder utan att jag ska betala 20 000 kr om året, för en blogg som jag tjänar 0 kr på och som har kostat mig MÅNGA miljoner kronor.

Och mina läsarsiffror har RASAT de senaste 3 månaderna, värre än mina aktier nästan, så det är inte särskilt motiverande att fortsätta.

Nu vet jag ju visserligen att

1: Google Analytics har aldrig stämt med sanningen, de visar alltid mycket mindre.

2: Aktiva användare är inte detsamma som antalet läsare/besökare.

Men ändå.. De måste ju avspegla sanningen lite.

Ja idag så har jag inte bloggat något, men Google Analytics visar bara 529 st besökare hittills idag (de flesta läser bloggen på kvällen), det är rätt illa, mina dagliga stammisar även om jag inte skulle blogga på flera dagar har alltid legat på minst 2500 stammisar om dagen (folk som är inne mer än 3 gånger på ett dygn).

Och jag märker ju bland de jag har kontakt med att de gång på gång skickar länkar på saker som jag redan har lagt upp i bloggen för ett par dagar sedan..

Så när är det dags för mig att ge upp om bloggen också?

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.