Dagens Kill

Det var absolut ingen kill, utan det mest jämna race jag någonsin har kört, vilket gjorde det superkul.

Jag körde rätt sakta i min #JDMCorvette, antispinn inkopplad, jag har inte kört med bilen på länge, marken ser alltid fuktig ut nu på vintern.
En MC vill köra om mig på en enkelfilig väg och jag blir lite irriterad och gasar på precis när han är sidan om mig, och jag sticker iväg direkt, så fort min bil växlar så kommer han ikapp och är precis vid min dörr, så fort han växlar så sticker jag ifrån igen, och när jag börjar känna att min bil börjar tappa kraft och farten börjar bli lite för hög för att han ska köra i fel fil, plus att jag vet att vägen svänger lite där framme så börjar han sakta ta igen på mig och jag släpper gasen.

Men vi var både supernöjda med detta, vid nästa rödljus så gav vi varandra tummen upp, ett mycket jämt race, mycket kul, mycket respekt till varandra.

Jag inser ju att han hade kört ifrån mig i höga farter, och jag hade kanske dragit ifrån om jag inte hade haft antispinn inkopplat, men jag gillade detta =)

Jag ångrar så att jag inte tog regnummer på MCn för att jag vill jättegärna veta vad det är för hoj, den såg splitterny ut och lite bredare upptill än typisk sporthoj.
MörkGrå, men det säger ju inget haha.

Jag googlade lite 2020 MC, och jag är verkligen noll insatt i MC, men den kan ha sett ut såhär fast med ett smalare avgasrör

My Favorite Sony Headphones 2020!

** Nya XB, mycket intressant.. De vill jag nog ha..
bara synd att de inte har samma XB som XM4.
Men de känns som rätt för mig med extra bas och bättre kuddar.

** MEN! Jag har ännu inte testat några trådlösa hörlurar med lika bra bas som mina gamla trådbundna tillsammans med en hörlurförstärkare, och det är ju det jag vill ha.