Dagens Notiser

** Ännu ett råd som jag är duktig på att ge andra men som jag själv inte följer dumt nog.
När du ska få något gjort av en hantverkare så säg ENBART att det ska vara klart så fort som möjligt, säger man att ”det är ingen brådska bara det blir så bra som möjligt” så kommer hantverkaren att göra det efter han har gått i pension.
Och mitt ”problem” är att jag har alltid ett datum då jag vill ha det klart, och VARJE GÅNG jag har sagt att det ”MÅSTE ABSOLUT vara klart allra senast den XX/X” så blir det klart på MINUTEN då!

Som min guldkedja nu som jag i flera veckor letade efter en juvelerare för att reparera just för att ”min” juvelerare är instabil.
Efter ha fått avslag ifrån flera olika juvelerare och där de som KANSKE skulle kunna tänka sig att lösa det behövde flera veckor på sig, och efter inga bra förslag på Facebook, så fick jag ändå till sist gå till ”min” juvelerare.

Nu är jag ingen juvelerare men jag är VÄLDIGT insatt sedan barnsben.
Detta jobbet görs på ett par timmar, har man inte passande diamanter hemma så tar det ett par dagar istället.

Så när de andra sa att de skulle skicka iväg kedjan på ett kostnadsförslag och att DET tar 3 veckor så kände jag att det blev lite för tajt inför Påsken, det var alltså till påsken som jag ville ha det klart.

Jag började projektera med detta i slutet av Januari, frågade i desperation på Facebook i mitten av Februari, lämnade kedjan ifrån mig den 28 Februari, sa att den MÅSTE vara klar innan Påsk.

Nu efter flera dagars jagande och efter att mamma körde dit där idag så säger han att på Torsdag kl 12:00 ska den vara klar…
Då jag ska vara i bilen på väg till Jönköping..
Och ja Torsdagen är ingen röd dag längre men skärtorsdagen är ABSOLUT Påsk enligt mig.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x