Dagens Notiser : ÖgonOperationen

Ännu en gång verkligen ett stort tack för all omtanke och alla frågor, så jag tänkte att jag kan lika gärna svara här också.

I det stora hela så gick det inte riktigt som väntat men jag lever iallafall och ögat rör på sig nu =)

Kortfattat så är operationen mer ovanlig än jag trodde och mitt fall var verkligen extra svårt, läkaren själv sa en massa under och efter operationen som jag inte riktigt hängde med på, men han sa något i stil med ”Ja jag sa ju innan att din operation är som en 1 på 50 000, nu kan du nog lägga till två nollor på det”.

Här är hans kortfattade anteckningar i 1177

 

Så det var ju bra att jag tjatade mig till att få göra operationen vaken, för att han märkte ju under operationen att det var värre än väntat och fick göra om det hela direkt, så det blev liksom två operationer i 1.

Och som väntat så tog inte bedövningen förrän i slutet, som jag sa till dem flera gånger innan, så ja, oavsett hur förberedd jag var inför operationen och helt inställd på att det skulle vara jobbigt, så var det värre än så… Jag kände ALLT!
Hur han skar i ögat, när han sydde på flera ställen i ögat, ja jag kände allt och det sa han också sen att ”På 1 av 3 så tar bedövningen lång tid att verka”.

Jag tål MYCKET! men detta var jobbigt.

Läkaren sa till de andra i rummet ”Oj vad det rinner mycket rött”, för att inte säga ordet blod.

Vill ni se äckliga bilder så klicka nedan.

Fortsätt läsa ”Dagens Notiser : ÖgonOperationen”

Till Salu : Bridgestone Turanza T005 – 225/40 R19

Dessa helt nya däck är till salu enbart pga felköp.

Annonsen har ni här. 

https://www.blocket.se/annons/halland/bridgestone_dack/108190043

Pris = 5500 kr för alla 4 däcken

De kostar annars från 2 419 kr till 3 200 kr st enligt Pricerunner och enligt Prisjakt så kostar de så mycket som 3 547 kr st

https://www.dackskiftarna.se/dack/sommardack/bridgestone-t005-xl-3286340936316?utm_source=Prisjakt&utm_medium=product&utm_id=Prisjakt