Ghostface Killah – Supreme Clientele : The Story Behind A Classic

** Ja… Jag har väl aldrig varit jätteglad för Ghostface Killah, men denna skivan har jag inte riktigt förstått hypen om.. Att det ska vara en av de bästa HipHop album någonsin osv..
När denna skivan släpptes år 2000 så hade tyvärr hypen kring Wu-Tang Clan dött ut i Sverige sedan länge, och jag fick verkligen projektera för att få tag på denna skivan, jag gjorde verkligen allt för att få tag på alla Wu-Tang Clan skivor förr i tiden, så ja när denna skivan kom hem till sist via den lilla skivbutiken på Värnhem mitt emot Kebabstället Svalan (ni som bor i Malmö bör veta).

http://jahhollis.blogspot.com/2007/04/malms-trevligaste-skivaffr-slr-igen.html

Han som hade den skivbutiken tyckte att han var lite för fin för att beställa hem sådan musik, så den CDn kostade mig nog 4-5 gånger mer än vad den borde, ”Special expressfrakt från USA bla bla bla”.
Så när jag väl fick skivan så ville jag ju visa honom hur ivrig jag var för att få höra den och ville visa honom (som inte alls tyckte om HipHop) hur bra den var, så jag satte mig i fönstret där och satte på skivan (jag lyssnade antagligen via hörlurar, minns inte nu) och tyckte… att… okej, nästa spår då..”Ja det är mycket så med Wu-Tang Clan att de använder klipp ifrån gamla filmer bla bla”, nästa spår.. nästa..

Nej jag fortsätter nog lyssna hemma istället.
Och till sist efter många om och men så vill jag minnas att där var en eller två bra låtar på skivan, jag minns inte vilka nu (ska lyssna och se om jag minns)

Och sedan dess så har resten av världen hyllat denna skivan som en av de bästa någonsin typ… och jag har inte alls förstått den hypen..

** Okej, ”One” är bra.

** Jepp, det måste ha varit den och bara den låten som jag gillade på skivan..

** ”Stay True” har ett nice beat, som jag tror har används någon annanstans, mycket bättre än detta crap.

** Jag blev verkligen påmind om hur besviken jag blev då för 22 år sedan..

** Extremt överskattad skiva som är sämre än vad jag mindes.