Dagens Notiser

** Ja då blev man åter igen påmind om att folk inte gör sitt jobb.

Hela min dag har varit stressad och irriterad pga det.

** Först så fortsatta jag säga till min vårdcentral om att de inte kan skita i mitt körförbud.

** Sen när jag kommer till vårdcentralen för att gå till sjukgymnasten så säger de att jag har ringt och avbokat den tiden, vilket jag absolut inte har.

** Sen har jag jagat mitt försäkringsbolag sedan december månad om de andra saker som jag vill ha ersättning för, kläder, klocka, smycke, väska osv, och har fått allt mellan fel, olika och noll respons av försäkringsbolaget kring detta.

Jag är med om en trafikolycka i min bil som är försäkrad, kläderna och accessoarer som jag hade på / med mig ska tas av TVÅ andra försäkringar, och efter nästan 2 timmar i telefon och jag har upprepat samma saker flera gånger om som jag redan har mailat dem så slutar det med att jag får en länk där jag ska fylla i själv och göra deras jobb..

Och mitt halsband vet de inte om någon försäkring tar, min Apple Watch vet de inte om någon försäkring tar…

** Jag har varit hos 3 olika juvelerare för att få ett kostnadsförslag på att laga mitt hängsmycke som har numera är skadat och saknar diamanter, men dessa juvelerare vill tydligen inte jobba…

Och den som sa att han kunde lösa det, till ett mist sagt underligt lågt pris (typ 25% av vad det bör kosta), han skulle på semester nu en 1.5 månad  och har fullt innan dess och efter det…

Så jag får jaga vidare efter en juvelerare

 

** Och sen fick min mamma köra mig för att hämta ett paket som skulle ha kommit antingen hem till mig eller till blomsterhandlaren på torget där jag bor, men nej den hamna någon helt annanstans, antagligen bara för att chauffören som lämnade paketen där var för lat för att göra sitt jobb rätt.

 

** Så ja, sjukt irriterande allmänt och ännu mer sjukt och irriterande att jag ska behöva lägga min tid och energi på att TJATA på folk att göra sitt jobb som de får betalat för att göra!

 

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x