Dagens Notiser

** Det gör mig sjukt irriterad och ibland aggressiv när folk ska försöka vara duktiga och säga ”har du lärt dig en läxa nu?” / ”Så gör du inte om va?” / ”Ja nu ångrar du dig va?” för att de alla inte bara antar utan tar för givet att jag själv är orsaken till olyckan för att jag ska ha kört ”alldeles för snabbt”.

I helgen hade jag trevligt med vänner där den ena killen (som är Polis bör jag tillägga kanske) sa något i stil med vad de flesta andra säger ”Ja jag hörde vad som hänt, bla bla bla, det gör du inte om va?”

Så jag frågade, ”Gör om vad?”

”Ja kör så”

”Kör HUR?”

”Ja jag förstår ju att du har kört för snabbt”

Så tänker folk, äckliga människor.
Det blev snabbt jävligt tröttsamt, därför skrev jag detta inlägget som de flesta verkar ha missat trots ett par tusen klick.

Min trafikolycka : Vad hände?

(Visited 3 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x