Dagens Notiser

** Äntligen får jag köra bil igen!
Efter MYCKET tjat i 116 dagar så får jag nu äntligen köra bil 256 dagar efter olyckan.

Något som jag skulle ha fått göra efter 184 dagar om de hade gjort sitt jobb..

Ni kan läsa allt om det här.

Dagens Notiser : Svar angående medicinskt körförbud

 

** Och för två dagar sedan så frågade jag på Facebook ifall man behövde ha vinterdäck i Påsk när man ska till Jönköping, och eftersom det nu snörar till och med i varma Skåne så ja, jag ringde till HelaBilen.se och bokade tid för att montera vinterdäck på bilen den 30 April… När man vanligtvis monterar på sommardäcken då..

Men ja jag vill minnas att det har varit så förr med, att jag har bara kört med vinterdäck just den Elmia-veckan, de gånger Elmia har varit i Mars månad iallafall, och jag tror rätt säkert på att jag hade klarat mig utan vinterdäck nu med, men med slitna R-Däck en helg då Polisen i Sverige lägger halva sin styrka på att besiktiga bilar i Jönköping, så nej då kör jag hellre med vinterdäck även om lagen inte kräver det.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
John A

Grattis. Kan förstå att det är efterlängtat…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x