R.I.P David Jolicoeur / Trugoy the Dove – De La Soul

Ja om ni är det minsta lilla HipHop intresserade så har ni inte missat detta, jag tänkte skriva om det redan i natt men då när jag fick veta det så fanns det bara två bilder (de jag delade på Facebook) och inga videos om det på Facebook, så det kändes lite väl tidigt, även om jag verkligen inte tror att någon skulle ”skämta” om just detta..

Men ja det är tragiskt..
Efter flera års kämpande så ska vi nu äntligen kunna streama De La Soul´s musik väldigt snart,

vilket jag verkligen har sett fram emot, så för att värma upp inför det så har jag kollat på en massa intervjuer de har gjort de senaste åren, (men har vägrat lyssna på deras musik på youtube eftersom det har känts som det rätta att göra under alla dessa år som de har kämpat att få rättigheterna till sin egna musik) och jag är helt säker på att de kommer på en ny peak nu när deras musik kommer att finnas på Spotify, och så händer detta..
Så oavsett hur älskad, känd, rik du är, så kan man dö allt för tidigt ändå..

De La Soul is Not Dead: The Documentary

** De borde verkligen släppa musiken idag, allt är ju redo hos Spotify gissar jag, så ja 3/3 var ett passande datum pga deras låt, men folk söker ju efter De La Soul mer nu än kanske någonsin.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x