The Renault Clio V6 Is an Amazing Mid-Engine Hot Hatchback

** Ja denna bil har jag nämnt många gånger i bloggen genom åren.
Det var första och sista gången (nästan) som jag på fullaste allvar skulle köpa en helt ny Renault, eller en fransk bil överhuvudtaget.
Varför jag skriver nästan är för att jag ser ju de nya Alpine som Renault.. Iallafall franska bilar.
Jag har haft flera franska bilar i mitt liv och de har alla varit roliga att köra, och denna hade säkert också varit det, trots allt hat och tjat om att bilen snurrar runt för lätt (innan uppdateringen bara?), men det som fick mig att totalt äcklas av bilen och aldrig ens vilja provköra den var inredningen.. Som påminde mig allt för mycket om min firmabil Renault Kangoo som jag HATAR!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x