New 2023 Lexus RX Full Review: Redesigned and Better than Before

** Ja det kanske låter lite snålt, men om jag hade vunnit en massa miljoner på EuroJackpot så hade jag beställt flera st nya Lexus RX för att ge bort, till syrran, mitt ex, brorsans fru, en tjejkompis, vännens fru, säkert nån mer, och nej det betyder inte att jag ser det som en strikt tjejbil, utan jag ser det som en väldigt bra och tillförlitlig bil som man tryggt kan låta de man bryr sig om och som inte har något bilintresse köra med till vardags, speciellt kvinnor med barn och behöv av en större bil som alltid fungerar.

** Ja tyvärr tyvärr så har de ännu inte uppdaterat sitt infotainment tillräckligt för att jag själv verkligen ska vilja beställa en ny Lexus till mig, oavsett hur mycket jag vill ha en LC 500 eller hade behövt ha en ny RX, så nej, de kommer ju förhoppningsvis ändra sin infotainment helt, snart,,, har jag sagt i flera år…. och då kommer detta bara att kännas extra gammalt.

** Visst nu snackar jag mestadels om bilar med mina vänner, men bara den senaste veckan så är det två av mina nära vänner som helt random har sagt till mig att de vill åka och provköra nya Lexus RX, killar som haft allt mellan M, AMG, Porsche, EVOs osv osv, så killar som verkligen har bilintresse alltså, men som nu (precis som jag) känner att man behöver en vettig bil också.
Och jag har alltid talat gott om Lexus RX till många och alla som har köpt en Lexus RX efter mina rekommendationer har varit nöjda.
Och varje gång jag har lämnat in en Lexus på service så har jag fått låna en Lexus RX, så ja jag rekommenderar dem.

** Det med ett mitt-armstöd som går att öppna åt båda hållen är mer användbart än vad man anat.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x