Here’s Why Tesla Car Values Have Dropped So Fast

** Ja denna videon handlar INTE om den prissänkning som Tesla har gjort nu nyligen som alla skriver om överallt.

** Jag har inte köpt en Tesla själv, jag var nära på att beställa en för några år sedan då en nära vän jobbade för Tesla, men min närmsta vän som jag delar väldigt många intressen och tycken med har beställt en, så det är så nära ett Tesla-köp jag kan uppleva utan att själv köpa en, vilket jag inte skulle göra så länge jag inte kan ladda bilen hemma.

Och det ska absolut skrivas ett inlägg om den upplevelsen, grejen är bara att den upplevelsen har fortsatt och försämrats HELA TIDEN sedan han beställde bilen för ett halvår sedan (måste vara mer nu) så därför dröjer det inlägget.

** Ja jag kan börja lite redan nu.
Han är en väldigt bilintresserad kille som jobbat i bilbranschen hela sitt liv, men som trots detta har varit den absolut enklaste Tesla-kunden man kan vara.
Han beställde en bil, utan att ha provkört en Tesla eller någon annan el-bil någonsin, beställer den fullutrustad, och allt har bara varit pinsamt dåligt skött..

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x