Dagens Bilder : Söndagsinlägget

Ja jag hoppas ju verkligen verkligen det..

 

Ja jag är självklart tacksam för familj och vänner, men det bevisas tyvärr gång på gång att man måste ta hand om sig själv.
Och nu när jag förvånat andra igen om mitt egna sinne så inser jag nu som först hur synd det verkligen är om människor som INTE kan räkna med sig själva, som inte är trygga i sig själva…
För att om man inte ens har det, då kommer man ALDRIG kunna få de känslor uppfyllda av någon annan.

Ja, och om inte annat så är en förmögenhet nästan värdelöst om du eller dina nära inte har en bra hälsa.

Jag fick ett mail på Facebook av en tjej som jag aldrig har pratat med trots att vi varit Facebookvänner länge, och de gemensamma vännerna är bara bekanta till mig.
Nu var detta ett tag sedan så jag minns inte alls hennes namn, men kortfattat så skriver hon till mig från ingenstans och frågar ifall jag anställer folk.
Jag fattade inget alls och undrade varför hon frågade, då säger hon att en vän till henne söker jobb…
Och jag förstod ännu mindre..
Så jag frågade henne genuint ifall hon skriver PM till alla hennes Facebookvänner för att fråga om de anställer folk för att hennes vän söker jobb… Jag tyckte att det var jättekonstigt.
Men sen långt efter så insåg jag ju att det var bara hennes sätt att snoka.
Det står INGENTING någonstans om att jag är chef eller egen företagare och ens är i position till att anställa folk, så ja hon ville bara snoka helt enkelt.
Det var bara hennes sätt att fråga det många andra frågar ”Vad får du dina pengar ifrån?”.
Och mitt svar på det är att jag FÅR inga pengar, och att de som FÅR pengar borde känna sig väldigt tacksamma.

Jepp

 

https://www.instagram.com/p/CFRkF0slC-A/

Jag har gått från att bry mig för mycket om folk som jag inte borde bry mig om, till att fullständigt skita i folk som medvetet inte vill sitt egna bästa.

 

Medans folk har tyckt i hela mitt vuxna liv att jag ”lever livet” för mycket och inte ”sparar till pension” osv osv så tycker jag själv att det är synd att jag inte har gjort mer ”vuxna” saker i livet och ser det som om att jag har slösat bort mina unga vuxna år.
Absolut inte att jag har festat bort pengar eller så, utan att jag har suttit ensam vid en dator, till skillnad från alla andras bild där jag kastar pengar och k**llar runt.
Men! Nu då så inser jag från det lilla som jag har delat med andra att jag har levt ett jävligt häftigt liv ändå, som jag knappt minns nu.


Det är också väldigt konstigt, de som verkligen inte alls borde ha så gott självförtroende har det i genuint överflöd, inte som de fejkar för att dölja att de mår dåligt, utan de verkligen verkligen har för bra bild av sig själv, ungefär som en ful tjej med stora bröst som får 200 kommentarer så fort hon visar upp sin byst på sociala medier, hon tror på fullaste allvar att hon är världens snyggaste istället för att inse hur det egentligen är.

Och sen de som BORDE ha bra självförtroende har inte det.
Jag sa detta till en bekant idag, som jag egentligen inte ens gillar, som jag ofta använder som ett dåligt exempel osv osv, men jag är alltid ärlig och jag sa det att personen har för dåligt självförtroende.

OH JA! Jag tar väldigt stor cred för min musiksmak och mina spellistor.
Det är få gånger i mitt liv som jag har gjort ”Mixtapes” åt andra, och det var nog bara en enda gång som det uppskattades på rätt sätt, och det var när min dåvarande bästa vän skulle föda sitt första barn, och ja hon såg till att ha på min spellista under hela processen =)

(Visited 34 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
John

Många kloka saker. Personligen är det svåraste att be om hjälp.

John

Faktiskt vet jag inte. Jag är inte rädd för att få nej, och inte direkt rädd för att störa. Bara dålig på att fråga, och varit van att jag ”måste” lösa allt själv.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x