Mack Wilds – Simple Things

 

** Jag har varit med om EXAKT detta flera gånger, 3 gånger så pass illa att det verkligen satte spår.
Att inte andra tjejer bara förstår att servitriser bara är ute efter dricks.

Men enda gången så var det konstigt, riktigt konstigt, för att inte nog med att denna helt främmande servitris var super extra flirtig mot mig. hon var dessutom otrevligt och tittade knappt ens på mitt sällskap.

De andra två gångerna så var det på Wild West Steakhouse där jag var minst sagt stammis och kände alla som jobbade där, så där bara skrattade jag bort det, även om mitt sällskap blev VÄLDIGT svartsjuk!

(Visited 6 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x