Dagens Shoppingsug : Intercom system till bil

Allt för länge så har jag behövt ett intercom-system till min #350ZRS, men då när jag kollade på det för en massa år sedan så var det väldans dyrt med hjälmar som hade ett intercom-system.

Nu känner jag att jag verkligen behöver ett sådant system till min vardagsbil också.

Nu när tekniken har kommit så långt med noice cancelling hörlurar så tänker jag att det måste finnas något prisvärt hörlurs-system istället för hjälmar, med noice canceling i både mikrofon och hörlurar.

Har ni några tips åt mig?
Gärna något som jag smidigt kan flytta från bil till bil.
Allra helst bara två par trådlösa hörlurar med NC och ett ”Walkie Talkie” system.

 

UPDATE

För att förtydliga, eftersom jag blir missförstådd som vanligt.

Min bil låter mycket, det blir tröttsamt för öronen i längden.
Jag vill kunna använda hörlurar med Active Noice Canceling i både mikrofon och ljud ut / högtalare, med ett system där jag och min passagerare kan lätt prata med varandra utan att jag ska behöva ringa ett telefonsamtal till min passagerare.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x